Piękne kolekcje sprzętowe (cudze)
- Robert007Lenert
- Kontakt:
- taurus
Piekne kolekcje
Sprzęt piękny, nazbierał tego trochę, zastanawiam się tylko jak on wyciera kurze z tego wszystkiego 
pozdrawaiam

pozdrawaiam
wszyscy jesteśmy nienormalni, tylko nie wszyscy zdiagnozowani
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pozwoliłem sobie zmienić tytuł tematu, bo samo "piękne kolekcje" mogłoby zrobić zamęt.
Normalnie?taurus pisze:zastanawiam się tylko jak on wyciera kurze z tego wszystkiego
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Zatrudnia odpowiednio przeszkolona sprzataczke. W zakesie obowiazkow ta pani ma tez czyszczenie igiel/na sucho i na mokro/ oraz mycie plyt mikstura forumowa na 6 godzin przed odsluchem.
- Winters
Owszem, sprzęt zacny, ale jak dla mnie zupełnie pozbawiony oryginalności i podejścia do tematu z jajem. Ot, Garrard 301 i Thorens TD-124 w wielkich drewnianych plintach i z dobrymi ramionami, do tego cały regał drogich wzmacniaczy lampowych. Mnóstwo, mnóstwo wydanych pieniędzy. Gdybym ja miał coś takiego stworzyć dla siebie to wyglądałoby to zupełnie inaczej. Każdy ma swój gust, dla mnie to trochę jarmarczne podejście do tematu.
DIOMEDES KATO
-
Jaki zamęt?Wojtek pisze:ozwoliłem sobie zmienić tytuł tematu, bo samo "piękne kolekcje" mogłoby zrobić zamęt.
A jeżeli ktoś ma piękną kolekcję?...

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Taki, że ludziom mogą się mylić wątki.eenneell pisze:Jaki zamęt?
To niech się chwali tutaj: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=43&t=301eenneell pisze:A jeżeli ktoś ma piękną kolekcję?...
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- vinylpiotrek
Re: Piękne kolekcje sprzętowe (cudze)
Świetnie to ująłeś.Winters pisze:Owszem, sprzęt zacny, ale jak dla mnie zupełnie pozbawiony oryginalności i podejścia do tematu z jajem. Ot, Garrard 301 i Thorens TD-124 w wielkich drewnianych plintach i z dobrymi ramionami, do tego cały regał drogich wzmacniaczy lampowych. Mnóstwo, mnóstwo wydanych pieniędzy. Gdybym ja miał coś takiego stworzyć dla siebie to wyglądałoby to zupełnie inaczej. Każdy ma swój gust, dla mnie to trochę jarmarczne podejście do tematu.

-
Re: Piękne kolekcje sprzętowe (cudze)
Legendarne już konstrukcje (310 i 124) mało oryginalne i jarmarczne? Pojechałeś ignorancją....Winters pisze:Owszem, sprzęt zacny, ale jak dla mnie zupełnie pozbawiony oryginalności i podejścia do tematu z jajem. Ot, Garrard 301 i Thorens TD-124 w wielkich drewnianych plintach i z dobrymi ramionami, do tego cały regał drogich wzmacniaczy lampowych. Mnóstwo, mnóstwo wydanych pieniędzy. Gdybym ja miał coś takiego stworzyć dla siebie to wyglądałoby to zupełnie inaczej. Każdy ma swój gust, dla mnie to trochę jarmarczne podejście do tematu.
- Winters
Nie piłem wtedy do samych gramofonów, ale do ich realizacji w tym zestawie. Wszystko w prawie identycznych, mdłych plintach, postawionych na takich samych kolcach. Zero fantazji.
DIOMEDES KATO
- pan_winyl
- Gramofon: Elac Miracord 750MII
Oto co dziś znalazłem na tablicy. Ja nie kupię ale może któryś z was się pokusi- jak dla mnie zestaw śliczny
http://tablica.pl/oferta/duza-wieza-sab ... fbb942fe35
http://tablica.pl/oferta/duza-wieza-sab ... fbb942fe35
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
- Winters