jest power musiałem przyciszyć wzmaka, pytanie do stwórcy MOFI trafa robi? aha lampy wsadziłem swoje RCA long black plates bo te RFT to po uszach za mocno grały i bezpieczniki także swoje obowiązkowo, chyba już ci go nie oddam
Kolekcje sprzętowe forumowiczów
- blispx
Re: Kolekcje sprzętowe forumowiczów
leci test lampowego pre liniowego 2x ecc82 od Marka
jest power musiałem przyciszyć wzmaka, pytanie do stwórcy MOFI trafa robi? aha lampy wsadziłem swoje RCA long black plates bo te RFT to po uszach za mocno grały i bezpieczniki także swoje obowiązkowo, chyba już ci go nie oddam
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Bo jeszcze go zmopuje
JVC QL-A7 JVC Z1S ADC QLM32 MK3 iFi Zen Phono3 Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- pavlos
- Gramofon: Denon DP-1300M
Ale mi nie chodzi o płaskie powierzchnie gdzie głupi robot wjedzie. A właśnie o te wszystkie zakamarki z kablami, listwami, o półeczki ze sprzętami, a między lampeczki trzeba delikatną ściereczką wjechać. To wszystko pochłania mnóstwo czasu, o cierpliwości nie wspominając... Przecież tam kogoś "50 zł/godzinę" nie wpuścisz, bo na odwal domestosem pogoni...
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
A jesli tak to zgoda. W zakamarki z kablami to lepiej nie zaglądać w ogólepavlos pisze: ↑21 paź 2025, 16:11Ale mi nie chodzi o płaskie powierzchnie gdzie głupi robot wjedzie. A właśnie o te wszystkie zakamarki z kablami, listwami, o półeczki ze sprzętami, a między lampeczki trzeba delikatną ściereczką wjechać. To wszystko pochłania mnóstwo czasu, o cierpliwości nie wspominając... Przecież tam kogoś "50 zł/godzinę" nie wpuścisz, bo na odwal domestosem pogoni...
JVC QL-A7 JVC Z1S ADC QLM32 MK3 iFi Zen Phono3 Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- pavlos
- Gramofon: Denon DP-1300M
-
fal
Jest to taka oaza taka odskocznia od codzienności , uwielbiam ten pokój. Ta swoboda w ustawianiu sprzętu bieganie z kolumnami ta taśma samoprzylepna na podłodze
Najważniejsze jednak , że jest podział w domu każdy odpowiada za swój kawałek
- Dario Antonio
- Gramofon: Akai AP-100c
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego .