Siatkówka
-
- Gramofon: Kenwood KP 990
- kukiz 30
Re: Siatkówka
I pozamiatali 
.
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
- pawelgrab

ot taka statystyka za trenera z Serbii, który swojego czasu był słabszym rozgrywającym niż guma

7 najważniejszych turniejów - siedem medali (w tym 5 dużych finałów z jutrzejszym)

aktualne złoto ME,
aktualne srebro Olimp,
aktualne srebro MŚ,
3x podium LN (w tym złoto w 2023),
no i finał i co najmniej srebro jutro także ostrzymy pazurki

luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- masus
Well, that's just, like, your opinion, man.
Technics SL-1510 mk1 | AT 13Ea | Luxman L-560 | Universum System 6000
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Poza tym, że Zagumny był świetnym rozgrywającym. Generalnie w Polsce nie było słabych rozgrywających.
Widziałem* wszystkie trzy mistrzostwa świata Polaków i złoty medal olimpijski również. Hehe.
* live TV w czasie trwania ale ostatnie dwa MŚ złote, już na żywo b.sporo meczów.
Grają zresztą zawodnicy, a trenerów w tym okresie było trochę. Mamy długą ławkę i tak trzymać. Co ma do tego jakim rozgrywającym był obecny trener RP czy też jakim trenerem będzie Lewandowski, jeśli w ogóle będzie.. bo Lubański chyba nie był? A planety szalejo, szalejom!
Widziałem* wszystkie trzy mistrzostwa świata Polaków i złoty medal olimpijski również. Hehe.
* live TV w czasie trwania ale ostatnie dwa MŚ złote, już na żywo b.sporo meczów.
Grają zresztą zawodnicy, a trenerów w tym okresie było trochę. Mamy długą ławkę i tak trzymać. Co ma do tego jakim rozgrywającym był obecny trener RP czy też jakim trenerem będzie Lewandowski, jeśli w ogóle będzie.. bo Lubański chyba nie był? A planety szalejo, szalejom!
- pawelgrab
no właśnie ma

- ale nie ważne dobrze, że gra przynajmniej na razie bo faworyzuje przecież Janusza sztywniaka i innych liliputów

oczywiście, że Łukasz Żygadło - nie wiem czy lepszy bo to forma dnia ale z całą pewnością najwybitniejszy w ówczesnym okresie, o ile wiesz o kim mówię i dlaczego był odsuwany od kadry (zresztą Kurek też w swoim czasie, Popiwczak, Szalpuk, Komeda, Sasak, Drzyzga... na rzecz meleptyków - pis. własna)

luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- masus
No to gumę trza by mocno naciągnąć, żeby ów się w kategorii zmieścił. Nie umniejszając jednak, bo w porównaniu do synulka tatulka
to nieporównanie...
Czej, czej, mówimy o tym samym, co po trzech "czapach" do końca meczu pozbierać się nie był w stanie?

związkowcom w tym sporcie mówię zdecydowane - raczej nie.
Well, that's just, like, your opinion, man.
- darkman
- Kontakt:
Jak na 3:0 z Brazylią to Komenda całkiem skutecznie "rozrzucił"
Celownik Leona do poprawy zdecydowanie. I zobaczymy dzisiaj.
No dobra bawcie się koledzy, pa, bo lecę na tenis'a.

Celownik Leona do poprawy zdecydowanie. I zobaczymy dzisiaj.
skąd wniosek, że nie śledzę? Pisz, jak już musisz, tylko to co wiesz na pewno. O mnie.. to generalnie odradzam. Zdecydowanie.
Powtórzę, dywagacje nad jego grą gdy był zawodnikiem, jebbią mnie jak kilo kitu.
Kurek i Bartman to inna bajka. Kurek się ukorzył, to został mistrzem świata i super gwiazdą, zresztą zasłużenie. Bartman nie, to "sprząta szatnie", a tytułów brak.
No dobra bawcie się koledzy, pa, bo lecę na tenis'a.
-
O jak fajnie ,że temat zaczął żyć. Są komentarze i o to chodzi.To dyscyplina sportu ,z której my możemy być dumni od roku 2006 ,odkąd kadrę przejął Raul Lozano,wiele się zmieniło i trwa do dnia dzisiejszego. Nic nie ujmując oczywiście kadrze śp. Huberta Wagnera. Dzisiaj finał z Włochami o godzinie 13.00. Kibicujemy naszym chłopakom.
- darkman
- Kontakt:

letko nie będzie, ale twardym cz być!

Paweł speszyl for ju

-
Spokojnie. Mamy szeroką ławkę rezerwowych w dobrej formie. Semeniuk,Szalpuk czy też Bednorz. Damy radę.
- kukiz 30
No i będzie nokaut
. Gratulacje. Kopacze niech im buty czyszczą 

Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
- darkman
- Kontakt:
Uuu u! Mimo destrukcyjnej wręcz gry naszego trenera w okresie zawodniczym, ogolily my Italjańców bez mydła i do zera.
Bez straty seta. Pogrom w pewnym sensie.
Sporo ładnych Chinek na widowni, chyba pozbierali najładniejsze z sąsiednich prowincji. Na początku to pomyślałem, ze to delegacja ładnych Japonek przyleciała, ale nie.
Semeniuk, Popiwczak niesamowity mecz w ich wykonaniu. Cokolwiek tam stryjenka wyduma.

Bez straty seta. Pogrom w pewnym sensie.
Sporo ładnych Chinek na widowni, chyba pozbierali najładniejsze z sąsiednich prowincji. Na początku to pomyślałem, ze to delegacja ładnych Japonek przyleciała, ale nie.
Semeniuk, Popiwczak niesamowity mecz w ich wykonaniu. Cokolwiek tam stryjenka wyduma.

- amrowek
Nie oglądałem bo ja dziś .... a tak to brawo, a co tam panowie u kopaczy narodowych czy też jakie sukcesy mają 

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!