A na mieście chodzę tylko do Piwowarni. Sami warzą piwo u siebie na miejscu. Ich pszeniczne wygrało konkurs ogólnopolski. Daniel, który warzy tam piwo, szkolony był u najlepszego piwowara w Warce, gdzie robili kiedyś świetnego Kazia Puławskiego. Znam ich całą linię produkcyjną w tej Piwowarni, serwisuje ich elektronikę odpowiedzialną za produkcję. Wtedy także piwko mam gratis
Można też zamówić z dostawą do domu, odkąd pandemia zaszalała.
Lubię sobie popijać, przy kotłach warzących browarek jak na zewnątrz pod parasolką zimno.
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Choć by tam była ambrozja to z takich butelek bym się jej nie napił.
Piwo i plastik jakoś nie pasują do siebie.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Te piwa normalnie nie są w plastiku. Przychodzą z browaru w kegu. I na miejscu na bierząco dla chętnych rozlewane w sklepie do plastiku. Na upartego to i u mnie w plastiku nie stoją 2 h bo zaraz wypiję te trzy piwa. Za to w smaku i jakości są wyborne
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Te piwa normalnie nie są w plastiku. Przychodzą z browaru w kegu. I na miejscu na bierząco dla chętnych rozlewane w sklepie do plastiku. Na upartego to i u mnie w plastiku nie stoją 2 h bo zaraz wypiję te trzy piwa. Za to w smaku i jakości są wyborne
No i oczywiście nie pije z butelki
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll