Panowie w zasadzie to w nic nie gram choć kompa mam dość dobrego. i7, Radeon R9 290 oraz 16GB ramu.
Założyłem temat aby wspomnieć o nadchodzącym tytule czyli "Hell let loose". Zapowiada się znakomity FPS osadzony w czasach drugiej wojny światowej.
Gry komputerowe.
- RadTang
- Gramofon: Technics SL-D303
- Kontakt:
Re: Gry komputerowe.
Ja mam średniego - Wiedźmin 3 na tym pójdzie (niskie lub średnie).
Obecnie gram w sumie tylko w Heroes of the Storm (moba od Blizzarda).
Kiedyś grałem sporo więcej i w różne gry, od pewnego czasu tylko to mi wchodzi...
Jest to też jedyna gra tego gatunku, która mi podchodzi.
Obecnie gram w sumie tylko w Heroes of the Storm (moba od Blizzarda).
Kiedyś grałem sporo więcej i w różne gry, od pewnego czasu tylko to mi wchodzi...
Jest to też jedyna gra tego gatunku, która mi podchodzi.
- pan_winyl
- Gramofon: Elac Miracord 750MII
Ja w sumie teraz tylko w Heroes of might and magic - w zależności od humoru III lub IV
Czasami ciupie w retro fps (Duke, Blood itd.)
No i rpg - ale w sumie tylko ze stajni 3d World computing

Czasami ciupie w retro fps (Duke, Blood itd.)
No i rpg - ale w sumie tylko ze stajni 3d World computing

Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
U mnie Wiedźmin hulał na wysokich ustawieniach na lapku. Kiedyś grałem w Metina, ale to straszny złodziej czasu jest. Teraz puknę sobie kilka bitew w World of Tanks i jest OK. Można bez żalu skończyć po 3-4 bitwach, adrenalinka skacze, bo jednak walczymy z ludźmi a nie botami. Spokojnie można grać nie wydając PLN-ów. Mnie się podoba, choć mój syn twierdzi że okręty są dużo lepsze.
- RadTang
- Gramofon: Technics SL-D303
- Kontakt:
Ja mam teraz sporo słabszego kompa. W święta w grudniu się popsuł. Na szczęście brat ma swojego starego (zmienił na lepszy) i mi oddał.
Jedyne w co gram to Diablo 2. Piekło ukończyłem 2 postaciami (Amazonka i Zabójczyni), nekromanta jest w trakcie.
Próbowałem grać w tanki raz czy dwa i to nie dla mnie. Ja się za szybko zniechęcam.
Ale od kiedy rzuciłem HOTS to mój doktorat dostał skrzydeł... Czasem zatęsknię ale nie wrócę do tego. Przynajmniej nie na tym kompie.
Jedyne w co gram to Diablo 2. Piekło ukończyłem 2 postaciami (Amazonka i Zabójczyni), nekromanta jest w trakcie.

Próbowałem grać w tanki raz czy dwa i to nie dla mnie. Ja się za szybko zniechęcam.

Ale od kiedy rzuciłem HOTS to mój doktorat dostał skrzydeł... Czasem zatęsknię ale nie wrócę do tego. Przynajmniej nie na tym kompie.
-
Ja kiedyś tylko pc i RPG (Gothic i te sprawy) teraz z braku czasu i miejsca jedyne na czym gram to PS4. Wiedźmina trochę grałem ale jakoś bardzo mnie nie wciągnęło. Za to mogę wszystkim polecić grę Snowrunner. Nigdy nie byłem fanem samochodowek i symulatorów ale ta gra to co innego. Myślę że każdemu się spodoba - szczególnie że gra nadaje się na całodniowe posiedzenia jak i szybka 15 min przerwę w robocie.