Hosting i stworzenie prostej strony www
- klin
- Gramofon: Thorens 125 MK II
Hosting i stworzenie prostej strony www
Pomóżcie proszę...
Musze teściowi zrobić prosta stronkę www i gdzieś ją postawić. Kiedyś na studiach bawiłem się html'em i php'em ale nie mam na to teraz zupełnie czasu. Czy możecie polecić mi jakąś stronkę gdzie załatwię tani hosting i łatwo utworzę baaaaaardzo prostą stronkę www? Chodzi o jedno-stronicową stronę z paroma zdaniami na niej. Istotne też jest aby opłata była niska i nie tylko w pierwszym roku ale i w następnych latach.
Musze teściowi zrobić prosta stronkę www i gdzieś ją postawić. Kiedyś na studiach bawiłem się html'em i php'em ale nie mam na to teraz zupełnie czasu. Czy możecie polecić mi jakąś stronkę gdzie załatwię tani hosting i łatwo utworzę baaaaaardzo prostą stronkę www? Chodzi o jedno-stronicową stronę z paroma zdaniami na niej. Istotne też jest aby opłata była niska i nie tylko w pierwszym roku ale i w następnych latach.
-
Re: Hosting i stworzenie prostej strony www
Sprawdź czy jego dostawca internetu nie daje w pakiecie jakiegoś mini hostingu. Dużo firm udostępnia taką funkcjonalność.
- Pawelec
- Gramofon: Składak
Zobacz na home.pl. "Tanio" i proste hostingi 

AKTUALNA SPRZEDAŻ - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
- klin
Dzięki za odzew! 
OK, spróbuję z home.pl. Potrzeba stworzenia tej strony wynika z jakichś kruczków prawnych związanych z działalnością teścia. Nie chcę wiązać istnienia tej strony z jego dostawcą internetu, bo ten się zawsze może zmienić.

OK, spróbuję z home.pl. Potrzeba stworzenia tej strony wynika z jakichś kruczków prawnych związanych z działalnością teścia. Nie chcę wiązać istnienia tej strony z jego dostawcą internetu, bo ten się zawsze może zmienić.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Może wystarczy darmowy blog, przerobiony na stronkę informacyjną? 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Ja używam Blink.pl. Przesiadłem się tam z Home.pl Z tym, że ja potrzebowałem MySql, a w tych najtańszych hostingach zazwyczaj nie ma.
- klin
Home.pl to zdecydowanie nie dla mnie. Oni tam całe pakiety usług sprzedają...najprostszy pakiet w pierwszym roku to jakieś 40 zł ale w następnych latach juz około 400 zł
Ja potrzebowałem jedynie hosting prostej strony. Wybór padł na www.cba.pl. Kosztowało mnie to jedynie 12,90 zł
To była opłata za domenę a hosting jest za darmo - wyświetlają swój baner reklamowy na stronie.

Ja potrzebowałem jedynie hosting prostej strony. Wybór padł na www.cba.pl. Kosztowało mnie to jedynie 12,90 zł

- kijek
- Gramofon: Pioneer PL-112D
Że dopiero teraz tu dotarłem... No nic, będzie dla potomnych - absolutnie polecam https://linuxpl.com
Pioneer PL-112D (Shure M75ED) -> Kenwood KR-5200 -> Grado SR60e
Moja skromna kolekcja
Moja skromna kolekcja
- blispx
Support 24/7 za 49PLN/rok no bardzo ciekawe aż się spociłem pod pachami srogo
Mi osobiście za taką stawkę nie chciałoby się "jebać" 

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
-
- klin
Tak jak już pisałem, jeśli chodzi o home.pl to tam jest czterdzieści pare złotych za pierwszy rok. Potem juz ok. 400 zł więc pewnie im się chce 

- blispx
Generalnie klient płacący takie grosze jest traktowany wszędzie jako detalista i żaden pijar tego nie zmieni
Home.pl jest popularny, dostępny na wszystkich polskich węzłach a także w TPNET-cie, ale nie podpiszesz tam bezpośrednio głupiego klucza SSL, tylko są podwykonawcą, czyli nie do końca full pakiet
No ale jest możliwość wyboru MySQL/postgreSQL, mi np. ten drugi bardziej leży
Home.pl jest popularny, dostępny na wszystkich polskich węzłach a także w TPNET-cie, ale nie podpiszesz tam bezpośrednio głupiego klucza SSL, tylko są podwykonawcą, czyli nie do końca full pakiet

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo