Mam też U-phorię od Behringera, tylko bardziej zaawansowany model - UMC202HD. Aktualnie do tych tylnych wyjść mam podpięte interkonekty z przejściówkami na duże dżeki. Używam tych: https://allegro.pl/oferta/adapter-jack- ... 9510759583
Mój Behringer ma na buzi 2 wejścia liniowe, więc z wyjścia liniowego wzmacniacza podpiąłem sygnał przez takie same przejściówki i mogę teraz digitalizować winyle.
Słucham winyli. Słucham kompaktów. Słucham kaset. Po prostu kocham MUZYKĘ.
Tak się zastanawiam czy nie wygodniej po prostu podłączyć komputer do wzmacniacza bezpośrednio pomijając zewnętrzną karte dźwiękową?
Nie wydaje mi się. Zarówno kable, jak i przejściówki chinch <-> jack nie są takie drogie, a jakość dźwięku z zewnętrznej karty - przynajmniej z Behringera - jest naprawdę dobra.
Słucham winyli. Słucham kompaktów. Słucham kaset. Po prostu kocham MUZYKĘ.
małe uphorie nie mają opcji zewnętrznego zasilania, unikam jak ognia (focusrite to samo).
odtwarzanie ok, z nagrywaniem różnie - trzeba miec wypasiony komp i ultra stabilny voltaż w gniazdach USB
interfejsy które mają zewnetrzny zasilacz, a po USB biora tylko audio, chodza o 2 klasy stabilniej na dowolnym kompie/systemie.