No i to jest właśnie to o czym pisać pisałem gdzieś tam wcześniej. Mamy piękne święto, ale co tam najważniejsze jest szyderstwo, nabijanie się z kogoś kto nie potrafi śpiewać. Wkleiłem akurat ten link z naszym hymnem bo najbardziej podoba mi się takie wykonanie, a Ty...szkoda słów.
Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
No i to jest właśnie to o czym pisać pisałem gdzieś tam wcześniej. Mamy piękne święto, ale co tam najważniejsze jest szyderstwo, nabijanie się z kogoś kto nie potrafi śpiewać. Wkleiłem akurat ten link z naszym hymnem bo najbardziej podoba mi się takie wykonanie, a Ty...szkoda słów.
A czego się spodziewałeś wklejając filmik z TV Trwam z przebitkami plakatów anty-aborcyjnych??
Jeszcze klika miesięcy temu wszyscy ostrzegali kościół, że kumpelowanie się z PIS może być dla niego w przyszłości dużym obciążeniem. Że wahadło odbije i spadające kiedyś nieuchronnie poparcie dla PIS spowoduje zmiany z których kościół z pewnością nie będzie zadowolony.
A tu patrzcie! Dowcipny Bóg zamieszał w garnku i wygląda na to, że to kościół jest obciążeniem dla PISu. Kumpelowanie się z pedofilami i łapówkarzami chluby nie przynosi. Pomyślałby kto
Kumpelowanie się z pedofilami i łapówkarzami chluby nie przynosi. Pomyślałby kto
nom. problem w tym, że bratają się z lewa, prawa, z góry, dołu i ze środka. O dla przykładu Jankowskim, pomorska "wierchuszka" wiedziała "od zawsze", tylko wygodnie było z tym nic nie robić. Ręka rękę myje niestety.