zapytałem gościa od radmora skąd taka cena. oto odpowiedz:
"jak cie nie stać to spierdalaj na drzewo banany prostować, sa tacy których stać gołodupcu..."
jeszcze dlugo się bede musiał uczyc handlu...
esdarek pisze:zapytałem gościa od radmora skąd taka cena. oto odpowiedz:
"jak cie nie stać to spierdalaj na drzewo banany prostować, sa tacy których stać gołodupcu..."
to już widzę, jakby skończyła się transakcja, gdyby ów Radmor okazałby się niesprawny.
gość ma jeszcze wśród starych opon taki oto kwiatek: http://allegro.pl/dual-1228-orzech-heba ... 09148.html
gorąco polecam przeczytać opis.
cena jest ceną startową w licytacji i na pewno osiągnie cene średniej klasy samochodu,
dodaję goście do ulubionych sprzedawców i robię subskrypcję-nie często można znaleźć tak dobrą darmową rozrywkę. chudy_b dzięki za odkrycie tego diamentu
esdarek pisze:zapytałem gościa od radmora skąd taka cena. oto odpowiedz:
Proponuję aby każdy zapytał, dlaczego cena jest taka wysoka. Ja już to zrobiłem. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź .
Nic nie rozumicie Ten egzemplarz traktowany jest jak dzieło sztuki i w takim dziale został umieszczony: Allegro-Kolekcje i sztuka-Kolekcje-Pamiątki PRL-u-Urządzenia
Moim zdaniem ma szansę na dużo więcej
Może mój umysł nie jest otwarty na piękno tego świata, ale coś mi w tej historii nie gra.
Przynajmniej ten design nie kosztuje dużo. (Choć i tak za dużo)
btw, albo nie wiem czegoś o tym magnetofonie, albo coś dziwnego się dzieje. Kolejne ogłoszenie w którym widzę ten sprzęt za kwotę powyżej 1800 zł. Tutaj jest tylko ten problem że magnetofon jest wybrakowany- co sam zauważył sprzedający. Wielu niestety nie będzie wiedziało o tym że brakuje w nim również (co widać na zdjęciach) oryginalnych nab.
http://allegro.pl/radiomagnetofon-unitr ... 08870.html
najlepsze jest to:
W związku z gigantycznym zainteresowaniem sprzętem ze strony kupujących, jeśli radio się nie sprzeda teraz, to w każdej następnej aukcji będziemy podnosić cenę sprzętu o kolejne 300zł.