Ale masz ból pęcherza że mogą sprzedać i coś nie da się rozkraść?
Polityka
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Re: Polityka
- pedro9
To nic trudnego, każdy trafi jak cokolwiek widzi. Ale jak ktoś coś kiedyś rzekł:
https://niezalezna.pl/opinie/gospodarka ... iat/406352
https://www.worldstopexports.com/intern ... y-country/
A nasz gold... to gdzie on? Tam?:
http://wierszykidladzieci.pl/brzechwa/n ... mutach.php
I jest Ci on?
Piotr
-
- Gramofon: Toshiba SR-255
@pedro9: Cytowanie artykułu z pisowskiego portalu, w dodatku autorstwa pewnego europosła z PiS, który wyłudzał kilometrówki na zezłomowane 10 lat wcześniej auto? No co kto lubi 

- amrowek
Masz rację po skoku Pis na kasę to rzeczywiście nie wiele tego w budżecie jest. No chyba że więcej po za budżetem.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
-
- Gramofon: Dual601,701,Denon57l
Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Fora dyskusyjne są współcześnie popularną formą grup dyskusyjnych w Internecie.darkman pisze: ↑10 lis 2023, 17:10Znowu nieopisany link. Gościu jesteś niereformowalny. Na prawdę.
Pewnie jak zwykle chcesz komuś tym linkiem dojebać, ale nigdy tych gówien nie otwieram.
Szczerze mówiąc wkurwiają mnie tego typu praktyki. Dostajesz ostatnią szansę, potem lądujesz w ignorowanych i pa.
A tu co cenzura? Kary?, Naruszyłem jakiś punkt regulaminu?
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
-
Dlaczego ja zasługuje na takie wyróżnienie w tym wątku?
w regulaminie jest zapisane;
Akceptujesz zakaz publikowania wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym, propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszającym cudze prawa autorskie i dobra osobiste.
Gdzie ja przekroczyłem jakieś granice, bo wiele tu postów podpada pod ten[ paragraf ], wielu obraża tu obecną władze i tobie to nie przeszkadza, sam też nie jesteś bez winy .
Czy ja obraziłem kogoś z polityków którzy maja przejąc władzę w Polsce ,nazywając ich świniopasami ,broszkami itd
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ryszard, co by nie mówić, wrzucanie jakichś linków z youtube bez komentarza to co do zasady nie jest fajne zagranie bo zmusza czytelnika "kliknij, zobacz i się domyśl co autor chciał przekazać".
W przeszłości wrzucałeś w tym wątku "dla relaksu" jakieś klipy muzyczne. Śmiało można to potraktować jako treść nie na temat.
Więc proszę nie obruszaj się cenzurą, bo nikt Tobie postów nie kasuje, ale weź pod uwagę jak inni czytają Twoje posty
W przeszłości wrzucałeś w tym wątku "dla relaksu" jakieś klipy muzyczne. Śmiało można to potraktować jako treść nie na temat.
Więc proszę nie obruszaj się cenzurą, bo nikt Tobie postów nie kasuje, ale weź pod uwagę jak inni czytają Twoje posty

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
-
Próbujesz mnie zakwalifikować do jakiejś szufladki, do której nie psuje ani nie jestem zwolennikiem żadnej partii.
Są ludzie po prostu żałośni
Próbujesz jak w powieści ''Proces" Kafki'',dokonać jakiejś oceny mojej osoby i wydać wyrok według ciebie słuszny.
- Szelak
- Gramofon: Adam GS424/Lenco L75
Ja bym się przestraszył.Dostajesz ostatnią szansę, potem lądujesz w ignorowanych i pa.

Na prawdę

- amrowek
jak sam zauważyłeś forum dyskusyjne... czyli że prowadzona jest dyskusja czy jak z kimś rozmawiasz w realu , twarzą w twarz to zamiast rozmowy wyjmujesz telefon i odpalasz rozmówcy jutuba nic przy tym nie mówiąc? Bo tak czasami się to zachowujesz link z czapy aby nie powiedzieć z d... . Jeżeli wrzucasz sam link bez żadnego komentarza to rozumiem , że nie masz własnego zdania, tak?
Proszę przejrzyj swoje posty i zobacz jak czasami odpowiadasz na toczącą się dyskusję na jakiś temat. Momentami kosmos .
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Jak do tej pory doskonale wpisywałeś się w postać bezgranicznie oddanego jedynie słusznej linii i partii. Prezentowałeś się jako doskonale zindoktrynowana osoba bezrozumnie powielająca "aktualny przekaz dnia" - z tego co widzę, to nie tylko moje odczucie.
Spróbuj przyjąć do wiadomości że ktoś może mieć podobne odczucia w stosunku do twojej osoby, że zapracowałeś na taką ocenę.
Zabawne że właśnie na tą powieść się powołujesz... Ale nie podejrzewam Ciebie o wyłapanie całej ironii zawartej w tej sytuacji.
Może nie zrozumiałeś, to Ci wyjaśnię.
Jeżeli z kimś dyskutujesz, starasz się używać argumentów, do których powinni odnieść się rozmówcy. Wrzucając nieopisany link nie informujesz czego ma to być uzasadnienie, albo do czego ma się odnosić, ale ok, mniej lub bardziej trafnie można się domyśleć, ale aby to zrobić trzeba otworzyć stronę. Co ma pewne konsekwencje, nabija wyświetlenia, personalizuje reklamy, wpływa na ciasteczka. Wejdziesz kilka razy na podobne treści i następnego dnia "internety" przywitają Ciebie podobnym spamem...
Rozumiesz teraz?
A jeśli nie wejdę w link, nie będę mógł się odnieść - tak samo jak bym uznawał twoje argumenty za skończenie doskonałe i odpuszczał dyskusję dalszą.