Czekaj, to niezadowolenie z rządów PiSu trzeba "łykać" ?
Myślałem że wystarczy być niezadowolonym

Czekaj, to niezadowolenie z rządów PiSu trzeba "łykać" ?
Forum liczy 13359 użytkowników. W tym wątku odzywa się może z 20 osób. Boją się? - nie sądzę. Mają tą rozmowę w poważaniu - zapewne większość. Jest duża szansa, że poszli do urny i dokonali swojego wyboru. Podsumowując, nie bój się Deszatie, za 4 lata kolejne wybory. W trakcie tej kadencji wymagajmy: rozliczenia wszelkich nieprawidłowości poprzednich ośmiu lat i realizacji programu ekipy obecnie obejmującej władzę. I szanujmy się.
Nie obrażaj ludzi bo Ci bozia język u.........li (utnie) .
Jak do tej pory Polska niec specjalnie nie wpłacała do Unii. Optyka starej daty Panie kolego.
Kiedyś trzeba wyjść z mroku. No cóż buta poprzedziła upadek, jak w życiu.
A ja myślę, że nie tu zwycięzców ani przegranych. Wygrała idea lepsza dla Polski. Po prostu.
Jak to Kurski mówił o ciemnym ludzie?
Bo na forum winylowym nie powinno byc tematu ,,polityka,,. Pozwolę sobie raz jeszcze zacytować Donalda Tuska popełniającego zbrodnię kulinarną ,,lepiej lączyć niż dzielić,,domibobi pisze: ↑19 paź 2023, 11:23Forum liczy 13359 użytkowników. W tym wątku odzywa się może z 20 osób. Boją się? - nie sądzę. Mają tą rozmowę w poważaniu - zapewne większość. Jest duża szansa, że poszli do urny i dokonali swojego wyboru. Podsumowując, nie bój się Deszatie, za 4 lata kolejne wybory. W trakcie tej kadencji wymagajmy: rozliczenia wszelkich nieprawidłowości poprzednich ośmiu lat i realizacji programu ekipy obecnie obejmującej władzę. I szanujmy się.
Większość z tych wyborców to ludzie o niskim wykształceniu i pewnie w związku z tym bez wygórowanych pensji, do tego dochodzi elektorat ludzi starszych i w połączeniu z ich obawami, że zabiorą im 500+ i trzynastki/czternastki masz odpowiedź co tak naprawdę ten elektorat motywuje.
Jak on nie potrafi czytać ze zrozumieniem ustaw to o czym Ty tu piszeż
Ano tak pamiętam byli i tacy absolwenci,którzy dowiadywali się o kierunkach jaki skończyli dopiero od zakładowego przewodniczącego komórki PZZPR,
Ech.. Pewnie byli tacy. Podobnie jak dzisiaj. Nie będe się pastwił. Jednak ogólny poziom edukacji szczególnie w przedmiotach ścisłych był o niebo wyższy niż dzisiaj. A żeby dostać się politechnikę, trzeba było zdać kilka trwających w sumie tydzień, egzaminów. A potem wylatywało się na matmie po pierwszym roku