Zamówiłem płytę w Amazon...
Dziś dotarła paczka. Ogromne pudło .
W środku coś latało jak wyznawca judaizmu po pustym sklepie... w środku drugie pudło (żadnej pianki, blokady ruchu itp.).
Płyta cała
A ja owijam do wysyłki, kleję, piankuję, po co ???
Zamówiłem płytę w Amazon...
Dziś dotarła paczka. Ogromne pudło .
W środku coś latało jak wyznawca judaizmu po pustym sklepie... w środku drugie pudło (żadnej pianki, blokady ruchu itp.).
Płyta cała
A ja owijam do wysyłki, kleję, piankuję, po co ???
Juz byly takie zdjecia, Amazon czesto tak pakuje Pudlo w pudlo, w sumie bezpieczne bo plyta jest w mniejszym dopasowanym kartonie. Tylko bms01.pl...a wroc Bart_S ma niefart i musi ciagle zwracac bo Amazon go nie lubi i mu krzywe wysyłają. Przynajmniej Dark tak twierdzi
Tam amazoo znowu nie lubi od razu komuś te krzywizny muszą pchać, a Bart klient nie awanturujący się to im pasuje.
z Tobą też się nie wykłócam Dark - mówisz więcej asertywności?
emejzon zrobił mnie w konia ze trzy razy, w tym raz bodajże trzykrotnie, ale koniec końców zawsze szczęśliwie dopływaliśmy do mety. z dziesięć ostatnich zakupów już bez zarzutu, ale coście się ze mnie łacha nadarli, to Wasze (nasze)
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)