Ja Ci pomogę, Ty mi pomożesz...
- Ukaniu
- Kontakt:
Re: Ja Ci pomogę, Ty mi pomożesz...
Czołem,
Jest ktoś z Wrocławia co by mi odebrał jeden ciężki 30 kg, grat i wysłał kurierem? Chcę kupić urządzenie przez OLX ale sprzedający chyba nie chce/ nie może wysłać, wartość sprzętu rzędu 150 zł.
Pozdrawiam
Łukasz
Jest ktoś z Wrocławia co by mi odebrał jeden ciężki 30 kg, grat i wysłał kurierem? Chcę kupić urządzenie przez OLX ale sprzedający chyba nie chce/ nie może wysłać, wartość sprzętu rzędu 150 zł.
Pozdrawiam
Łukasz
Serwis i projektowanie elektroniki, także audio http://www.ldl-elektronika.pl
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
- Ukaniu
- Kontakt:
Bump
Halo Wrocław! - okolice ul. Słubickiej -

- amrowek
hej jest ktoś z Bytomia? Bo chcę coś kupić ale...tylko odbiór osobisty.?
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Piterski
- Gramofon: Pioneer PL70LII
Ukaniu, taka wysyłka to Ci wyjdzie drożej niż zakup.
Na standardową przesyłkę taka waga jest za wysoka, a paletę jednak nie każdy posiada.
Na standardową przesyłkę taka waga jest za wysoka, a paletę jednak nie każdy posiada.
Tor cyfrowy: Esoteric K01 - Gryphon Diablo 120.
Tor Analogowy: Phasemation PP-300 - Pioneer PL70II - RCM Sensor2.
Kolumny: Electro Voice Interface "Delta". Kable: Furutech, Hijiri - Harmonix, by Melepeta, Yarbo 1100.
Tor Analogowy: Phasemation PP-300 - Pioneer PL70II - RCM Sensor2.
Kolumny: Electro Voice Interface "Delta". Kable: Furutech, Hijiri - Harmonix, by Melepeta, Yarbo 1100.
- Ukaniu
- Kontakt:
No z tym się faktycznie trzeba liczyć.
Dostałem cynk od jednego zacnego forumowicza, że będzie na 90 % we Wrocławiu w sobotę - przejazdem i mógłby mi odebrać. Problem ze zgraniem terminów, najlepiej było by mi znaleźć kogoś kto to logistycznie załatwi na tygodniu oraz miałby chęć zrobić sobie forumowy spot w sobotę (albo potrzymać mi grat do kolejnej nadarzającej się okazji)

- jaca1970
- Gramofon: JVC Ql-Y3F
jak już nikogo ni ma z Bytomia to ja jestem z miasta obok .
ale... raczej sobota najszybciej bede miła okienko - pisz na priv o co kaman ? - ok
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
- tuczi77
- Gramofon: Kenwood KD-7010
Ja jestem z Wro, ale nie będę w stanie ogarnąć ani odbioru, ani pakowania ani wysyłki takiego żelastwa. Plecy w moim wieku są elementem bardzo kontuzyjnym o czym dobitnie przekonałem się na swoich wakacjach.
Kenwood KD-7010 | Goldring 1042 | Schiit Mani | Kenwood KA-801 | Canton GLE 100
-
Jak Jaca nie da rady to ja z Gliwic się kopnę
Pisać Priv poproszę
Pozdr
- amrowek
już po ptokach... trochę dziwne to było ogłoszenie ale ... dzięki może kiedyś

- Ukaniu
- Kontakt:
Jako, że była prośba to teraz będzie podziękowanie - serdecznie dziękuję Pawłowi - forumowemu Pawelcowi za załatwienie mojej sprawy we Wrocławiu! Wiem, że trzeba było nadłożyć trasy, grat ciężki - ukłony i jeszcze raz podziękowania. 

- amrowek
Hej czy ktoś bedzie się wybierał do Świebodzina w najbliższym albo późniejszym czasie ? Lepiej późniejszym
-
- Gramofon: Technics SL-1610MK2
Witajcie
Zwracam się z nieśmiałą prośbą: czy w przyszłym tygodniu ktoś jechałby z Olsztyna do Warszawy? Chodzi mi o odbiór gramofonu od jednego z Forumowiczów w Olsztynie i przewiezienie go do Łomianek przy trasie S7. Ja niestety nie posiadam samochodu.
Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy to proszę pisać na PW.
Z góry dziękuję za pomoc

Zwracam się z nieśmiałą prośbą: czy w przyszłym tygodniu ktoś jechałby z Olsztyna do Warszawy? Chodzi mi o odbiór gramofonu od jednego z Forumowiczów w Olsztynie i przewiezienie go do Łomianek przy trasie S7. Ja niestety nie posiadam samochodu.
Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy to proszę pisać na PW.
Z góry dziękuję za pomoc

-
W odniesieniu do poprzedniego posta: chciałbym w tym miejscu gorąco podziękować koledze Darkowi (@Cichy5000) za poświęcenie cennego czasu i przywiezienie prosto pod moje drzwi gramofonu oraz za sympatyczną rozmowę na tematy muzyczne i nie tylko oraz cenne sugestie. Dzięki niemu stałem się szczęśliwym posiadaczem wymarzonego Technicsa SL-1610MK2
Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko

Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko

- Cichy5000
Adaś cieszę się, że mogłem pomóc i przy okazji poznać Cię

Sony PS-X4, 205ED B-SAS od Jico,
PreamP Dyskretniok.
HiFiBerry Digi2 Pro +, ubp-x700, Dac MFD 6N3P; Yamaha M 4, C 4 ;Ayon Audio Scorpio,
Tellurium q ultra black ll, 2497 Mogami.
Tellurium Q Silver,Harbeth C7ES-3
PreamP Dyskretniok.
HiFiBerry Digi2 Pro +, ubp-x700, Dac MFD 6N3P; Yamaha M 4, C 4 ;Ayon Audio Scorpio,
Tellurium q ultra black ll, 2497 Mogami.
Tellurium Q Silver,Harbeth C7ES-3
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Hello Poznań! South coast of Poland calling!
Odbiór sprzętu audio ok. 8kg (dla ciekawskich=deck) i wysyłka do mnie lub podanie komuś w transporcie koleżeńskim (sam odbierze np czyli przechowanie tylko gdyby się nie chciało zapakować to no problem) - wysyłka/transport Śląskie lub Warszawa (do Bartka, jeszcze nic nie wie, ale mnie nie odmawia
). Nigdy.
Fajnie mieć kolegów? No się polecam z odwdzięczeniem.
p.s. bo co qr'de sprawdzam, a... paczem, pacze, a tu Óć albo pod Óćią albo Bydgoszcz, to sprawdzam następnych kumpli.. pyk nad Morzem Bałtyckim lub w okolicach.. no jeb następny godny zaufania, pyk -> Sopot..
Panowie co jest z tym morzem? Nie da się przeprowadzić? Czy jak?
Dobra idę na całość i sobie myślę, well.. PEWNIAK! Patrzę = Q! Konin, ja pie...jak Q nie Owczarnia jakaś to Q urok albo Wejherowo. No gdzie ja oczy mam jak dobieram kolegów? A staram się dokładnie to robić.
Ze Śląska i Małej Polski to mam wielu, ale tu SeSam podjadę jakby coś.
No to jak mieszka ktoś w Poznaniu i daje radę?

Fajnie mieć kolegów? No się polecam z odwdzięczeniem.
p.s. bo co qr'de sprawdzam, a... paczem, pacze, a tu Óć albo pod Óćią albo Bydgoszcz, to sprawdzam następnych kumpli.. pyk nad Morzem Bałtyckim lub w okolicach.. no jeb następny godny zaufania, pyk -> Sopot..
Panowie co jest z tym morzem? Nie da się przeprowadzić? Czy jak?

Dobra idę na całość i sobie myślę, well.. PEWNIAK! Patrzę = Q! Konin, ja pie...jak Q nie Owczarnia jakaś to Q urok albo Wejherowo. No gdzie ja oczy mam jak dobieram kolegów? A staram się dokładnie to robić.
Ze Śląska i Małej Polski to mam wielu, ale tu SeSam podjadę jakby coś.
No to jak mieszka ktoś w Poznaniu i daje radę?