Uważaj, stąpasz po cienkim lodzie, zaraz usłyszysz że jesteś rosyjskim agentem, nie szanujesz przeszłości, a poza tym głosowałeś na lewicę...
A na poważnie, też się trochę dziwię żeby w takim wątku umieszczać takie informacje, to jest deprecjonujące dla nich. Coś jak logo Polski Walczącej na zderzaku trzydziestoletniego passerati...
Co się tak zapiekliście jak członek komisji? Zdjęcie dnia to zdjęcie dnia. Dziś jest 81 rocznica to warto przypomnieć, jak najbardziej trafne jest to zdjęcie dnia, bo to bardzo chwalebne wydarzenie idzie w niepamięć, i stawiam dolary przeciw orzechom, że dziś niewielu o tej akcji pamięta nie mówiąc o znajomości daty.
Co jest deprecjonujące? Dla kogo? Dla tych żołnierzy, że ktoś przytacza i przypomina ich bohaterską akcję? Chłopie co ty opowiadasz (tak delikatnie)?
To o czym ma traktować ten offtopowy wątek pt. „zdjęcie dnia”? Ma trafiać w Wasze gusta, to wtedy jest ok? Napiszcie jakiś regulamin, jakieś 100 punktów jak ma wyglądać to „zdjęcie dnia” i czego ma dotyczyć to może się dostosuję.
Zdjęcie to zdjęcie a nie plakat.
Dwa. Daj jspokój z tą martyroligią bo bokiem już wychodzi.
Jest wątek "Kalendarium" i tsm też nie pasuje to co wrzuciłeś. Masz jakąś misję czy co?
Zrób zdjęcie i wrzucaj, tylko oby nie banerów wyborczych bo od patrzenia na nie już rzygam jak kot.
To o czym ma traktować ten offtopowy wątek pt. „zdjęcie dnia”? Ma trafiać w Wasze gusta, to wtedy jest ok? Napiszcie jakiś regulamin, jakieś 100 punktów jak ma wyglądać to „zdjęcie dnia” i czego ma dotyczyć to może się dostosuję.
Nic nie szkodzi żebyś założył taki wątek. Ja wiem że może to być pretekstem do dyskusji politycznych, czy oceny historii, ale nie sądzę żeby wątek przerodził się w kolejną "politykę".
Zaczynaj Waść i liczę na codzienną porcję informacji.
No mocno bez sensu... Natomiast autor wyjaśnia dlaczego to popełnił...
Zacisk po stronie wkładki w obecnej obudowie jest wąski, trudny w obsłudze i łatwo się rozluźnia, więc spróbowałem zrobić coś takiego i praca z nim stała się znacznie łatwiejsza. Ponieważ jest ciężki, wyważenie ramienia może być trudne, dlatego polecam je osobom, które mają pomysł, jak to zrobić.