Tam teraz rządzi hinduski imigrant, a "oni" nie lubieją imigrantów, zjedz Ty dobrą kolację, bo śniadania nie zdążysz
Konserwy to tylko paprykarz szczeciński, od wujka Jojo
Se żartujemy, ale po wczorajszym spocie z Auschwitz to... w zasadzie nie wiem jak to w miarę kulturalnie skomentować...
Tam teraz rządzi hinduski imigrant, a "oni" nie lubieją imigrantów, zjedz Ty dobrą kolację, bo śniadania nie zdążysz
Konserwy to tylko paprykarz szczeciński, od wujka Jojo
Se żartujemy, ale po wczorajszym spocie z Auschwitz to... w zasadzie nie wiem jak to w miarę kulturalnie skomentować...
Jak by się uprzec to Stetin tez podlega pod zdradę wiec paprykarz tez źle...Chyb najbezpieczniej rolada Ustrzycka
Uchwała nr 02/2023 Komitetu Nauk Prawnych PAN z 01.06.2023 r. w sprawie wprowadzenia do polskiego porządku prawnego ustawy o Państwowej Komisji ds. badania wpływów rosyjskich na bezpieczeństwo wewnętrzne RP w latach 2007-2022
"Regulacje ustawy są przykładem ustawowego bezprawia, cechują się wadą oczywistej niekonstytucyjności i budzą głębokie obawy o przyszłość Polski jako państwa demokratycznego, osadzonego w kulturowej i prawnej wspólnocie Zachodu"
Ja się obawiam że zmiany które są wprowadzane przez rządzących sa niestety nieodwracalne tym bardziej ze kolejna kadencja jest wielce prawdopodobna i tylko pogłębia nieodwracalność zmian...
Nie ma rzeczy nieodwracalnych. Sam rząd to udowadnia.
Powiedz to rodzinom ciężarnych matek które zmarły w szpitalach, bo lekarze bali się interweniować, albo choć odzyskaj pieniądze z unii które przepadły...
Ale nie oczekujmy cudów, wystarczy że sprawisz aby doświadczone kadry które poodchodziły, wróciły, choćby po to, by wykształcić następne pokolenie...
Ale rozumiem co chciałeś powiedzieć, że rząd miota się jak kura z uciętym łbem...
Na wpół mafijne, skorumpowane FIFA i UEFA broniąca jakichkolwiek standardów to dość paradne i śmierdzi hipokryzją z daleka.
Z drugiej strony nikt przyzwoity do Memcena nie chodzi po tym jak ogłosił swoją piątkę.
Padł ofiarą własnej niefrasobliwości Marciniak.
Ale tematów piłkarskich nie śledzę i szczerze mówiąc mam to gdzieś
Ostatnio zmieniony 02 cze 2023, 10:37 przez kinky, łącznie zmieniany 1 raz.
no i tak, i nie. z jednej strony sędzia, który ostro reaguje na boisku na przejawy rasizmu i nietolerancji, a z drugiej strony "macanie się" z kreaturami typu Menzen... podobno ktoś wprowadził go w błąd, myślał, że ma opowiadać o motywacji, przełamywaniu słabości, drodze na szczyt... zabrakło mądrości po prostu, jak włazisz do szamba to nie dziw się, że coś stamtąd na sobie wywleczesz i na salony nie wpuszczą... przykro...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
no i tak, i nie. z jednej strony sędzia, który ostro reaguje na boisku na przejawy rasizmu i nietolerancji, a z drugiej strony "macanie się" z kreaturami typu Menzen... podobno ktoś wprowadził go w błąd, myślał, że ma opowiadać o motywacji, przełamywaniu słabości, drodze na szczyt... zabrakło mądrości po prostu, jak włazisz do szamba to nie dziw się, że coś stamtąd na sobie wywleczesz i na salony nie wpuszczą... przykro...
Bartek no nie do końca, nie widziałem wystąpienia Marciniaka ale nie mowil tam o polityce tylko o drodze po sukces. Zresztą takie tam zdaje się były prelekcje. Podobno byl tam prezes In postu, mam przestac korzystać? W ten sposób dochodzimy do ściany. To nie byl event polityczny ani nawet prywatny tego całego Menzena ale nie sprawdzałem czy to on to organizowal. Z drugiej strony moj pracodawca ma mnie wylac bo mam inne poglady niz on i ktos mu doniesie ze bylem na jakimś pikniku organizowanym przez partię ktorej on nie lubi? Pomijam już kwestię ze UEFA chce byc bardziej papieska niz sam papież...no jakieś proporcje powinny byc chyba i granica wchodzenia z butami w to co robi pan Marciniak, obywatel RP a nie sedzia - prywatnie. Tak mi się wydaje. Pomijam juz glupi donos tej organizacji która napisała na Marciniaka bo to juz jest inny temat.
Nie wiem, nie obchodzi mnie to. Interesuje mnie kwestia ze mamy w środowisku pilkarskim człowieka który jest znany i chwalony za prace którą wykonuje i to dobrze a jakieś polityczne stowarzyszenie postanowilo zaistnieć na jego plecach przy okazji taplajac go w gooovnie....