Niektórzy codziennej dawki polityki potrzebują jak kania dżdżu .
Wiadomo o kogo chodzi .
U mnie na południu wiosna, wykopałem ostatnie selery bo idzie ostry mróz i pewnie z małą dawką śniegu .
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-(Analog)]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
Stolica Kaszub, wiadomo. Żadna łacha. Zima jest, bo zima teraz.
gdybyście jeszcze mieli górki i wyciągi to bym się naprawdę wkurzył!
Konrad, ja to znowu mam tak jak ten gościu z drugiej cz. Psów co z Francem siedział. Jak komuś ne przypierdolę z rana, to cały dzień zmarnowany. On to powiedział w innym filmie ale aktor ten sam (chyba Rozmowy koń trollo).
edit: orto gram.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2024, 13:49 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
Poznań, teraz -2.
Narożnik działki.
Woda nie stała tam już 8 lat.
Latoś jest....
Wciąż wybija, to i przy minus 2 nie zamarza.
Nie mogę wypompować, bo zrobię ludziom lodowisko i będę odpowiadał za morderstwo...
U mnie nadal nic, a o 16:00 mam mieć wg prognozy 50% opadu śniegu, potem do 65% w ciągu nocy. Niedziela do 70% śniegowizny niby. Nie żebym jakoś nadmiernie czekał na to białe g, ale łopaty szykuję i kombinuję jak wielkość - sercówa czy szufla od razu z grubej rury yechane będzie.
Warszawa so-so. tam, gdzie cywilizacja - czarna droga, u mnie na białołęckiej wsi - lekuchno pobielone. leciałem rankiem do rodzicieli za Płońsk - siódemka czarna. ale na mazowieckiej wsi słabo było, tym bardziej, że wracałem autkiem na letnich kapciach (idzie na sprzedaż, więc nie uznałem za celowe dokładać 150 zeta do zmiany opon, pewnie do wiosny nie pójdzie w dzisiejszych czasach). w każdym razie zapowiada się, że dziś nocka będzie na konkretnym minusie. żeby tylko tego białego g.... nie napadało, jakoś mam wstręt do łopaty. za to wuj z Norge znad samego fiordu donosi, że chętnie kogoś do odśnieżania zatrudni - napadało tam u nich w nocy jakieś pół metra a temperatura jedyne -21
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + ATL 304 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
U mnie o 16:00 mam mieć wg prognozy 50% opadu śniegu, potem do 65% w ciągu nocy. Niedziela do 70% śniegowizny
Tako rzecze nasze narodowe IMGW na godzinę 16:40, a jestem ciekaw czy się sprawdzi, bo kilka razy mnie zawiodło.
Miałbym czego zazdrościć, bo już mnie ta wilgoć i szarość wk...a.
Dla mnie i dla Wa-wy 0 opadów, tęsknię za białym
Ostatnio zmieniony 06 sty 2024, 17:56 przez kinky, łącznie zmieniany 1 raz.