Ania Gacek wyrzucona z Trójki
-
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Re: Ania Gacek wyrzucona z Trójki
No fakt. W tvp info o tym nie mówili więc nieprawda 
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
-
Nie wiem, czy zauważyłeś, że cały czas daję Ci do zrozumienia, że zachowujesz się chamsko... I tylko tyle.. Na tym poziomie nie dyskutuję. Nawet nie zamierzam sugerować skąd czerpiesz informacje...
Edit. I tylko zwrócę uwagę, że to był Wielki Piątek, w czasach narodowej kwarantanny (który jest dla Ciebie bez znaczenia, bo przecież miało być coś innego...). Nie będę się rozwodził nad tematem. Czymu PR3 miałoby się różnić od TVNu? Pytanie retoryczne..
- Myszor
A co ma do tego kwarantanna i wielki piątek? Ten gość będzie miał kiedyś proces o sianie mowy nienawiści i inne sprawki. I to nie ma nic wspólnego z wiarą tylko ze zwykłą przyzwoitością.
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
A mnie się wydaje że jesteś w błędzie. Wahadło się przesunie i zobaczymy kto miał rację. Już się tyle nasłuchałem o tych procesach, Trybunałach Stanu i takich tam. To ściema, nikt nikomu krzywdy nie zrobi bo wie, że z czasem może być następny.
- Michal35
- tuczi77
- Gramofon: Kenwood KD-7010
Kruk krukowi oka nie wykole

Widzisz tylko to co chcesz widzieć, a pomijasz źródło. Wróć kilka postów wyżej

Kenwood KD-7010 | Goldring 1042 | Schiit Mani | Kenwood KA-801 | Canton GLE 100
- amrowek
No cóż jak widac
My sa tu a Oni tam.Tylko kto to ci Łoni i a kto My?
hm,Narodowa Kwarantanna?
Znaczy się jak mam kwarantannę to jestem łoni a jak narodowa to my?
Nie kumam.
Uważajcie na ludzi, którzy się nie śmieją. Są niebezpieczni
My sa tu a Oni tam.Tylko kto to ci Łoni i a kto My?
hm,Narodowa Kwarantanna?

Nie kumam.
Uważajcie na ludzi, którzy się nie śmieją. Są niebezpieczni
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Myszor pisze: ↑10 kwie 2020, 22:57Rok, dwa , trzy temu znajomi pisali "koniec z PR3" ale ja trwałem.
Dziś jak zamiast "Jazz fajny jest" słyszę rozważania religijne tego gnoja Jędraszewskiego to no kurde nie daję rady i wypad z Trujką.
Niech ktoś powiadomi kiedy ta schiza się skończy.
Reprogramming.
-
To był cytat jeśli nie zauważyłeś. Z kolegi Myszora i bms01pl. Jeśli dalej chcesz mi przypisać ich wypowiedzi to raczej słabo. Radzę wrócić do postów powyżej mojego. Ot raczyłem zwrócić uwagę, że taki sposób wypowiedzi jest raczej niestosowny. I tyle. Każdy czytać i wyciągać wnioski chyba potrafi. Może drugie podejście do tekstu?
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
zostałem poproszony do tablicy... może nie wszyscy wiedzą, może nie wszyscy mają dobrą pamięć, a może nie wszyscy przyjmują do wiadomości, więc przypomnę:
1) pan Jędraszewski (przez szacunek do kościoła katolickiego, a więc ogółu osób wierzących, nie hierarchów, nie użyję oficjalnej tytulatury), jest zamieszany w skandal pedofilski pana Peatza (ze względu na zawodową solidarność nie reagował na skargi, które klerycy składali mu w kontekście zachowań pryncypała)
2) ten sam Jędraszewski, zapewne kierujący się nieograniczoną Chrystusową miłością wobec bliźniego, piętnuje na każdym kroku środowiska LGBT (porównał obrazowo osoby o odmiennej seksualności do komunizmu: "Czerwona zaraza już po naszej ziemi całe szczęście nie chodzi, co wcale nie znaczy, że nie ma nowej, która chce opanować nasze dusze, serca i umysły. Nie marksistowska, bolszewicka, ale zrodzona z tego samego ducha, neomarksistowska. Nie czerwona, ale tęczowa"...)
3) ów Jędraszewski zwalnia z pracy w kurii kobiety, które mają dzieci pochodzące ze związków niesakramentalnych - niby ma prawo, jest szefem... ale gdzie tu miłosierdzie, szczególnie iż wiele z nich wychowuje te dzieci samotnie? Maria Magdalena przy takim Jędraszewskim raczej by w powszechnej świadomości nie zaistniała...
4) przyjęcie ustawy antyprzemocowej (czyli upraszczając - m.in. baby lać nie wolno) to wg niego zwrócenie się przeciwko ideałom, o które walczyli powstańcy warszawscy... gdyby mój ś.p. Dziadek jeszcze żył to z chęcią bym zapytał o Jego zdanie na ten temat...
można byłoby jeszcze długo... bo wieloletnia działalność tego pana daje podstawy do spisania wręcz "dzieł zebranych". to wszystko fakty, nie interpretacja, jeżeli więc nieprzychylne reakcje na pojawienie się naszego bohatera na antenie Trójki w oczach kolegów akamela i trafalgara (nie do końca rozeznaję się w opinii kol. tuczi77) są nadal nieuzasadnione, to prosiłbym o rzeczową (rzeczową...) ripostę. a jak nie, to zaproponowałbym nieśmiało udzielać się równie ochoczo w innych tematach
1) pan Jędraszewski (przez szacunek do kościoła katolickiego, a więc ogółu osób wierzących, nie hierarchów, nie użyję oficjalnej tytulatury), jest zamieszany w skandal pedofilski pana Peatza (ze względu na zawodową solidarność nie reagował na skargi, które klerycy składali mu w kontekście zachowań pryncypała)
2) ten sam Jędraszewski, zapewne kierujący się nieograniczoną Chrystusową miłością wobec bliźniego, piętnuje na każdym kroku środowiska LGBT (porównał obrazowo osoby o odmiennej seksualności do komunizmu: "Czerwona zaraza już po naszej ziemi całe szczęście nie chodzi, co wcale nie znaczy, że nie ma nowej, która chce opanować nasze dusze, serca i umysły. Nie marksistowska, bolszewicka, ale zrodzona z tego samego ducha, neomarksistowska. Nie czerwona, ale tęczowa"...)
3) ów Jędraszewski zwalnia z pracy w kurii kobiety, które mają dzieci pochodzące ze związków niesakramentalnych - niby ma prawo, jest szefem... ale gdzie tu miłosierdzie, szczególnie iż wiele z nich wychowuje te dzieci samotnie? Maria Magdalena przy takim Jędraszewskim raczej by w powszechnej świadomości nie zaistniała...
4) przyjęcie ustawy antyprzemocowej (czyli upraszczając - m.in. baby lać nie wolno) to wg niego zwrócenie się przeciwko ideałom, o które walczyli powstańcy warszawscy... gdyby mój ś.p. Dziadek jeszcze żył to z chęcią bym zapytał o Jego zdanie na ten temat...
można byłoby jeszcze długo... bo wieloletnia działalność tego pana daje podstawy do spisania wręcz "dzieł zebranych". to wszystko fakty, nie interpretacja, jeżeli więc nieprzychylne reakcje na pojawienie się naszego bohatera na antenie Trójki w oczach kolegów akamela i trafalgara (nie do końca rozeznaję się w opinii kol. tuczi77) są nadal nieuzasadnione, to prosiłbym o rzeczową (rzeczową...) ripostę. a jak nie, to zaproponowałbym nieśmiało udzielać się równie ochoczo w innych tematach

SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- kukiz 30

Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
- Myszor
Bingo.bms01pl pisze: ↑13 kwie 2020, 14:53zostałem poproszony do tablicy... może nie wszyscy wiedzą, może nie wszyscy mają dobrą pamięć, a może nie wszyscy przyjmują do wiadomości, więc przypomnę:
można byłoby jeszcze długo... bo wieloletnia działalność tego pana daje podstawy do spisania wręcz "dzieł zebranych". to wszystko fakty, nie interpretacja, jeżeli więc nieprzychylne reakcje na pojawienie się naszego bohatera na antenie Trójki w oczach kolegów akamela i trafalgara (nie do końca rozeznaję się w opinii kol. tuczi77) są nadal nieuzasadnione, to prosiłbym o rzeczową (rzeczową...) ripostę. a jak nie, to zaproponowałbym nieśmiało udzielać się równie ochoczo w innych tematach![]()
Dodam że o tęczowej zarazie mówił po zamieszkach w Białymstoku. A po przyjęciu przez Franciszka (którego mega szanuję) Grety bredził o "ekologiźmie" który nam zagraża. Pewnie dlatego że Franciszek zablokował jego nominację kardynalską.
Co do sprawy Paetza to brak słów po prostu ...
I takim ludziom Trujka daje eter by głosili swoją ewangelię.
Wstyd. Nawet środowiska kościelne (Dominikanie, ks. Lemanski) o tym typie mają negatywną opinię.
- blispx
o Rydzyku także mają i co z tego wynika? nic... niestety, ja bym mu ekskomunikę zafundował ale jestem za mały a i czarnuchy są nie do ruszenia u nas w kraju mógłbym zostać spalony na stosie za to
https://somafm.com/listen/ szkoda tylko że mają loop'a tak co 24h

https://somafm.com/listen/ szkoda tylko że mają loop'a tak co 24h
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- amrowek
Do kościoła chodzi się dla i do Boga a nie do ksiezy którzy są ludźmi. I jest wiadomym że znajdzie się czarna owca albo toś kto zarabia a nie służy. Jest biznesmenem a nie księdzem,nie mamy na to wpłyu.
chcę tylko zauwarzyć jedno pomijacą wszystkie za i przeciw gdzie byśmy byli teraz jak Mieszko I nie przyjał by chrztu?
Z drugiej strony czy komuś wpajano by przez 2000 lat głupoty?
chcę tylko zauwarzyć jedno pomijacą wszystkie za i przeciw gdzie byśmy byli teraz jak Mieszko I nie przyjał by chrztu?
Z drugiej strony czy komuś wpajano by przez 2000 lat głupoty?
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!