Polityka
- koscidogitary
Re: Polityka
Odpaliłem właśnie TV, po pracy. Czarno, czarno, czarno, o, jest TVP!
Hahaha, chcąc, nie chcąc TV gra ustawiony na TVP (historia), a słupki szybują w górę. (Jestem poza domem, nie mam cyfrowej TV).
Bawi mnie ten foch nadawców zagranicznych.
Hahaha, chcąc, nie chcąc TV gra ustawiony na TVP (historia), a słupki szybują w górę. (Jestem poza domem, nie mam cyfrowej TV).
Bawi mnie ten foch nadawców zagranicznych.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
I wszystko gra
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
-
- Gramofon: Technics SL1300
Niema TVNu i tym podobnych!!! Oby jak najdłużej
Dość łgarstw i szczucia
. Niestety długo milczeć nie będą 

Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów

- Bart_S
Tak jest, obiektywny i prawdomówny organ partyjny über alles:
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
- Bart_S
bardzo krótkowzroczne to, co piszesz. generalnie cała branża przeżywa zapaść ze względu na pandemię. jak już parokrotnie na forum nadmieniałem sąsiad jest realizatorem w jednej z prywatnych tv i mówi, co tam się dziej. od zeszłego roku zero dużych produkcji bo mniejsze przychody. za to państwowa szczujnia dostaje co roku z naszej kieszeni grubo. dołóż jeszcze podatki - ilu nadawców w takiej sytuacji się zwinie? tvn i polsat sobie poradzą, ale co z mniejszymi? przecież to jest pomyślane w kontekście kagańca, a nie źródła kasy dla budżetu - 800 mln rocznie to nie są pieniądze w skali makro. niech mnie jeszcze ktoś przekona, że zakup czasopism od Pasauer Presse był pomyślany biznesowo. a w planach mamy jeszcze kontrolę internetu...
- koscidogitary
TV zapaść? Która? Regionalne od dawna mają problemy, które nie wynikają z pandemii, o jakiej TV mówisz poza regionalnymi?
Zresztą, nie ważne, gadanie dla gadania. Taki rynek, że duży kapitał zjada mały, a tzw. uczciwia konkurencja to w mojej ocenie nigdy nie istniała i istnieć nie będzie.
TVP jest wspierana przez rząd, TVN przez organizacje poza-, znaczy przeciw-rządowe. Darmo to tylko polska bezinteresowna zawiść, reszta to kwestia pieniędzy.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2021, 17:59 przez koscidogitary, łącznie zmieniany 3 razy.
- Obywatel
- Gramofon: Technics SL-1610MKII
Małe stacje TV rzeczywiście mogą dostać trochę po d... jeśli jakiś reklamodawca się wycofa.
Natomiast TV internetowe działające np. na YT od dawna są szykanowane przez googlową cenzurę za np. brak poprawności politycznej więc oni tego podatku medialnego nie odczują bo i tak odcięto im zarabianie na reklamach.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
Jest: Technics SL-1610 MKII
-
- Merrick
- Gramofon: Thorens TD-160 Super
- Kontakt:
To fakt zabawni są

Obawiam się że szybko wrócą. Nie mogą porzucić misji która im towarzyszyła od początku. Mariusz Walter TW o pseudonimie. 'Mewa' pewnie za chwilę będzie interweniował u szefa programowego TVN aby aby natychmiast włączyli TVN i TVN 24 i aby na chwilę nie przestawali sączyć jad do polskiej polityki

Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
https://www.discogs.com/user/Merrick-Pl/collection
- xyz
- Gramofon: Sony PS X-50
- Kontakt:
- Bart_S
serio nie wiedziałeś, że Walter sprzedał TVN Amerykanom kilka lat temu?

wolę chyba sączenie jadu przez te antypolskie media, niż łagodny, jasny i uczciwy przekaz jak ten poniżej. szczególnie, że za chwilę będzie znowu jazda na UE, bo Zero kombinuje przeciwko temu, do czego w Brukseli zobowiązał się ostatnio Pinokio.
- Merrick
- Kontakt:
Sprzedał i teraz dzwoni do dyrektora programowego

Dobrze że znalazłeś TV którą lubisz

W TVP Info propaganda sukcesu od rano do wieczora. Kurski demoluje TVP od wielu lat. Nie ma bata na niego. Nie ma lewicowych dziennikarzy i prawicowych bo wszystkich wrzucił ani ich nie zaprasza do studia. I te wsparcie dla badziewiaków spod znaku Disco Polo aż mi się rzygać chce.
A ty widzę wiedzę o świecie czerpiesz z TV

Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
- arturxyz
- Gramofon: JVC QL-A7 ps-x60
- Merrick
- Kontakt:
Polsat, TVN, TVP odchodzi do lamusa. Po za tym u wielu moich znajomych nie ma TV bo ich nie interesuje telewizyjny MacDonald. Spożywanie śmieci czy to pod postacią pożywienia czy pod postacią informacji dla mas jest szkodliwe
Muzyczny MacDonald z radia Zet i RMF tak samo 

- pan_winyl
- Gramofon: Elac Miracord 750MII
Ja nie mogę. Tylu troli z Nowogrodzkiej, kuców z pod znaku wolnych słowian i innego tałajtajstwa już dawno tutaj nie widziałem. Matko - ten wątek jest złoty bo pozwala mi wyłapać Panów, oznaczyć stosownie i pomijać w konwersacji. Serio dno i 3 metry mułu. Dyskutować można - ba nawet trzeba ale ten poziom szczujni jaki tutaj widzę podpada bardziej pod TV Republika niż nawet TVP Info a to już robi za dobrą alegorię. Shame on you.
Dla porządku - TV nie oglądam, polityków z lewej i prawej szanuję mniej więcej tak jak to co się do buta przykleja kiedy śniegi zaczynają topnieć- ale ten poziom jaki wylewają tu koledzy uff... może czas wam na albicli założyć grupę o kablach i innych czary mary?
Ludzie to jest forum gramofonach. Płytach winylowych, muzyce itd itp. po co odbieracie sobie i innym przyjemność?
Dla porządku - TV nie oglądam, polityków z lewej i prawej szanuję mniej więcej tak jak to co się do buta przykleja kiedy śniegi zaczynają topnieć- ale ten poziom jaki wylewają tu koledzy uff... może czas wam na albicli założyć grupę o kablach i innych czary mary?
Ludzie to jest forum gramofonach. Płytach winylowych, muzyce itd itp. po co odbieracie sobie i innym przyjemność?
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55