Zlot Forum WInyl.net co Wy na to
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Zlot Forum WInyl.net co Wy na to
Maciek tylko kolumny weź się i zorganizuj, resztę ogarniemy 

- tuczi77
- Gramofon: Kenwood KD-7010
Jestem za!
...ale od razu Wam powiem, jestem świeżo po poszukiwaniach miejscówki na Zlot motoryzacyjny niewielkiego forum dla ok. 50 osób i od razu możecie sobie z głowy wybić wszelkie terminy do połowy września. A poszukiwania zacząłem w ub. roku w listopadzie
Jeśli sa jakieś wolne miejca to albo kosztują jak za pobyt w Dubaju albo okazują się norą. Innych opcji w tych terminach nie ma. I przeleciałem cała Polskę centralną wzdłuż i wszerz, łącznie z Zegrzyńskim i Sulejowskim 
Chyba że chcecie spać pod namiotami
...ale od razu Wam powiem, jestem świeżo po poszukiwaniach miejscówki na Zlot motoryzacyjny niewielkiego forum dla ok. 50 osób i od razu możecie sobie z głowy wybić wszelkie terminy do połowy września. A poszukiwania zacząłem w ub. roku w listopadzie

Chyba że chcecie spać pod namiotami

Kenwood KD-7010 | Goldring 1042 | Schiit Mani | Kenwood KA-801 | Canton GLE 100
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- daru0105
Jestem za. Mieszkam w centralnej Polsce, więc grzech nie spotkać się ze świtą winylową 

Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Spoko kolumny do ogarnięcia

JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Może być druga połowa września, byle ciepło było. A jak nie to siem rozgrzejemtuczi77 pisze: ↑21 kwie 2023, 20:54Jestem za!
...ale od razu Wam powiem, jestem świeżo po poszukiwaniach miejscówki na Zlot motoryzacyjny niewielkiego forum dla ok. 50 osób i od razu możecie sobie z głowy wybić wszelkie terminy do połowy września. A poszukiwania zacząłem w ub. roku w listopadzieJeśli sa jakieś wolne miejca to albo kosztują jak za pobyt w Dubaju albo okazują się norą. Innych opcji w tych terminach nie ma. I przeleciałem cała Polskę centralną wzdłuż i wszerz, łącznie z Zegrzyńskim i Sulejowskim
Chyba że chcecie spać pod namiotami![]()

JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- jaca1970
- Gramofon: JVC Ql-Y3F
Jak usłyszeli że motoryzacyjny i każdy przyjedzie czołgiem bez tłumiksa to sie nie dziw.... Pielgrzymka trza bylo sprzedać
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
- amrowek
Co wy namiotów nie macie? Młode lata się wam przypomną
,
Każdy przykleja swojego awatara na koszulce , po pierwsze się rozpoznamy a po drugie żeby potem nie resetować pamięci z kim chciało się stawać i krzyczało wyjść waść
bo dłużej tego nie ....
No to jak by kogoś....emocje poniosły

Każdy przykleja swojego awatara na koszulce , po pierwsze się rozpoznamy a po drugie żeby potem nie resetować pamięci z kim chciało się stawać i krzyczało wyjść waść

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
-
- Gramofon: Dual 510
Mamy samochody więc spoko-luz. Iglo też się znajdzie.

Dual 510, Shure M95G-LM, Sansui AU-417, Philips 22RH427
http://radio.garden/visit/evanston-il/9jjzCYJU
http://radio.garden/visit/evanston-il/9jjzCYJU
-
- Gramofon: Micro Seiki DD-7
Ja parę razy nad Zalewem Sulejowskim byłem tutaj: https://hotelmagellan.pl/pl/
Myślę, że powinny być miejsca. A jak pogoda by się trafiła to mogło by być zacnie.
Myślę, że powinny być miejsca. A jak pogoda by się trafiła to mogło by być zacnie.
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
- amrowek
Trzeba, chyba jakiś termin ustalić tak na 80-100% .... aby każdy mógł sobie jakoś ten czas zarezerwować.
bo na razie ględzimy jak.... jak w sejmie
wybrać jakieś terminy poddać pod glosowanie i ....
, szykować wzmacniacze, kolumny, patelnie alby cały tor zebrać
bo na razie ględzimy jak.... jak w sejmie

wybrać jakieś terminy poddać pod glosowanie i ....

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- chudy_b
Organizacja zlotu ze spaniem to spory problem jak widać. Może na początek zorganizować jakieś forumowe ognisko w lesie. W promieniu 100 -200 kilometrów jakoś da się dojechać. A jak ktoś się uprze z większej odległości, to znajdzie sobie spanie na własną rękę. Ja proponuję Kampinos. Miejscówek na weekendowy ogień jest wiele.
- MMarek
- Gramofon: DP-59L / PS-X50
Pomysł na spotkanie forumowiczów jest co najmniej ciekawy… Był już poruszany kilka lat temu ale jakoś ucichł…
W moim odczuciu miejscem spotkania ze względu na kwestie logistyczne powinien być ośrodek miejski gdzie można łatwo dojechać czy to samochodem czy komunikacją… A i na miejscu dobrze byłoby by było to miejsce dobrze skomunikowane… Z szacunkiem dla „środka Polski” to raczej nie jest takie miejsce… Nie wydaje mi się także by ciekawe przyrodniczo i spokojne miejsca (nad jeziorem, zalewem) były dobrym pomysłem na takie spotkanie…
Nieśmiało sugeruję stolicę z powodów o których pisałem wcześniej… A i jest kilku forumowiczów, którzy tam mieszkają i mogliby (wiem, wiem spychologia…) podpytać o miejscówkę albo znają takową w postaci jakiegoś ciekawego lokalu niekoniecznie w ścisłym centrum…
Zresztą jak to będzie 10-15 osób to żadne szczególne zabiegi rezerwacyjne nie są konieczne...
Jak idzie o datę to chyba sobota… Większość (nie wszyscy niestety) wówczas ma wolne a i jak trzeba by było zostać do niedzieli to hotele w stolicy często świecą może nie pustkami ale jest wówczas sporo wolnych miejsc…
W moim odczuciu miejscem spotkania ze względu na kwestie logistyczne powinien być ośrodek miejski gdzie można łatwo dojechać czy to samochodem czy komunikacją… A i na miejscu dobrze byłoby by było to miejsce dobrze skomunikowane… Z szacunkiem dla „środka Polski” to raczej nie jest takie miejsce… Nie wydaje mi się także by ciekawe przyrodniczo i spokojne miejsca (nad jeziorem, zalewem) były dobrym pomysłem na takie spotkanie…
Nieśmiało sugeruję stolicę z powodów o których pisałem wcześniej… A i jest kilku forumowiczów, którzy tam mieszkają i mogliby (wiem, wiem spychologia…) podpytać o miejscówkę albo znają takową w postaci jakiegoś ciekawego lokalu niekoniecznie w ścisłym centrum…
Zresztą jak to będzie 10-15 osób to żadne szczególne zabiegi rezerwacyjne nie są konieczne...
Jak idzie o datę to chyba sobota… Większość (nie wszyscy niestety) wówczas ma wolne a i jak trzeba by było zostać do niedzieli to hotele w stolicy często świecą może nie pustkami ale jest wówczas sporo wolnych miejsc…
- kukiz 30
Podzelam Marka zdanie. Jak na pierwszy wypad to myślę że najrozsądniej taka opcja wchodzi w grę.MMarek pisze: ↑25 kwie 2023, 13:58Pomysł na spotkanie forumowiczów jest co najmniej ciekawy… Był już poruszany kilka lat temu ale jakoś ucichł…
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.