Hejo, nie jedzie ktoś w najbliższym czasie w okolicach Piotrkowa , mam do odebrania wzmacniacz. Piotrków-Wrocław
Cześć. Mam szwagra z Wrocławia (Długołęka), który ma teściów w Piotrkowie, i do których dość często jeździ. Jutro zadzwonię do niego i dopytam kiedy planują w najbliższym czasie odwiedziny U "mamusi"
Kenwood KD-750+Hana SH, Luxman L-435, Sony ST-3950, Denon DCD-625, Onkyo TA-1900, Translator Impact 4 mk2, wiim pro plus
Cześć. Mam szwagra z Wrocławia (Długołęka), który ma teściów w Piotrkowie, i do których dość często jeździ. Jutro zadzwonię do niego i dopytam kiedy planują w najbliższym czasie odwiedziny U "mamusi"
świetnie:) będę wdzięczny
Kenwood KP-990+Denon 103r +NUDAmini+Snell E III+ LAR IA 30mK2 +Rotel RCD 955
W niedzielę (godzina nie ustalona, ale po 15 na pewno) mam się wybrać obejrzeć sprzęt z tej aukcji. Miejsce - Warszawa, Ochota. Będę zabierał wzmak i monitorki, ale w kwestii gramofonowej jestem totalnym świeżakiem. Oczywiście się dokształcę na ile to możliwe do niedzieli, ale ktoś jest może chętny na wycieczkę? Mogę zgarnąć z dowolnego miejsca w Wawie i odstawić spowrotem
Panowie, mam prośbę. Kompletnie nie znam się na elektronice, a wszelkie schematy to czarna magia. Czy mógłby ktoś z Was rzucić okiem na schemat mojego Kena i powiedzieć mi czym różnią się wejścia Phono 1 i Phono 2? O ile w ogóle się czymś różnią... Schematy dostępne na HiFiEngine: https://www.hifiengine.com/manual_libra ... -801.shtml
Z góry dziękuję
Chciałem w tym miejscu serdecznie podziękować koledze Szymonowi (xyz) za błyskawiczną logistykę. Gramofon jest już u mnie w domu
No i oczywiście dziękuję Maćkowi (Biogon) za przekazanie "dawcy". Ukłony!
Hahaha nie wiedziałem, że Szymon to nasz xyz! Sorry Szymon nie skumałem, jakoś od Kuby wyczaiłem, że to kolega z pracy Bym Cie przecież zaprosił na kawe...