Ale jaja !!!!!
- stos79
- Gramofon: Luxman PD 444
- Michal35
Re: Ale jaja !!!!!
Zaskoczeni przez zimę 

Gramofon: Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML i wiele innych
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
Dali Ikon 6
Nuda dual mono.
Dali Ikon 6
-
- Gramofon: Technics SL Q2
Eee tam zaginieni... Po prostu spadł śnieg i trzeba odśnieżać... ale nie można, bo trzeba pociągnąć kasę z budżetu na odśnieżanie, ale nie da teraz rady bo zostało w budżecie na koszenie, więc teraz trzeba rozliczyć budżet na koszenie, a że trochę kasy zostało to po co ma się marnować.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Dokładnie tak jak napisał cris_wilu. Rzeczywistość w budżetówce. Poszanowanie dla pieniędzy podatników i takie tam... 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- gigabajt
- Obywatel
- Gramofon: Technics SL-1610MKII
A propos "piractwa", to między winylami i komputerami były jeszcze szpule i kasety. Najlepsze są te moralizatorskie napisy na płytach niektórych wytwórni, że przegrywanie na kasety jest wysoce niemoralne 

Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
Jest: Technics SL-1610 MKII
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Najlepsze piracenie było legalne za komuny w polskim radio. Wieczor płytowy, Test, sygnału, kanal lewy, kanał prawy, porady jaką kasetę przygotować do nagrania płyty itp. , przerwa na zmianę kasety itp. Tak było.
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
A gdzie jest zapis że nie można na własny użytek nagrać tego co jest publicznie odtwarzane... ?
Pytam bo nie chcę żeby mi o 6 rano jacyś "czarni" nagrywarkę z dyskiem zabrali...
Podpowiem piractwem zawsze było przegrywanie i sprzedawanie dalej...
Pytam bo nie chcę żeby mi o 6 rano jacyś "czarni" nagrywarkę z dyskiem zabrali...
Podpowiem piractwem zawsze było przegrywanie i sprzedawanie dalej...

- Michal35
Dokładnie. Również odtwarzanie w celach zarobkowych.
Gramofon: Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML i wiele innych
Nuda dual mono.
Dali Ikon 6
Nuda dual mono.
Dali Ikon 6
- holy_shit_89
- SimonTemplar
Normalnie cycki opadają...

- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
- SimonTemplar
-
A ode mnie bezdomni chcą złotówkę na wino. Wychodzi na to, że wcale nie na wino, tylko oszczędzają tę kasę i kupują później Rydzykowi samochody 

- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Wiecie, ten film może i był by śmieszny, gdyby nie nasza rzeczywistość.
Rzeczywistość, gdzie w domu (nie mieszkaniu w bloku, ale domu) w którym mieszka bezrobotna matka z dwójką "pińcet plus i socjal", mąż kierowca za najniższą krajową - oficjalnie, reszta "pod stołem" - bo mu socjal zabiorą jak przekroczy dochód (a ma takie układy u kontrahentów że nie idzie się nie dogadać z nim na taki układ szefowi), gdzie do takiej rodziny przychodzi sprzątać emerytowana pani doktor - wykładała na wydziale artystycznym, a jak miała sprawniejsze ręce malowała do galerii piękne obrazy - musi dorobić sobie do mieszkania w bloku.
Panie i Panowie, dla mnie to sytuacja haniebna. Inteligencji w dzisiejszych czasach państwo nie docenia, za to oszustwa w żywe oczy, kumoterstwo czy zwykłe kolesiostwo - jest jak najbardziej w cenie.
Dlatego, nie jest mi do śmiechu.
Rzeczywistość, gdzie w domu (nie mieszkaniu w bloku, ale domu) w którym mieszka bezrobotna matka z dwójką "pińcet plus i socjal", mąż kierowca za najniższą krajową - oficjalnie, reszta "pod stołem" - bo mu socjal zabiorą jak przekroczy dochód (a ma takie układy u kontrahentów że nie idzie się nie dogadać z nim na taki układ szefowi), gdzie do takiej rodziny przychodzi sprzątać emerytowana pani doktor - wykładała na wydziale artystycznym, a jak miała sprawniejsze ręce malowała do galerii piękne obrazy - musi dorobić sobie do mieszkania w bloku.
Panie i Panowie, dla mnie to sytuacja haniebna. Inteligencji w dzisiejszych czasach państwo nie docenia, za to oszustwa w żywe oczy, kumoterstwo czy zwykłe kolesiostwo - jest jak najbardziej w cenie.
Dlatego, nie jest mi do śmiechu.