Kantor - wymiana waluty
-
Kantor - wymiana waluty
Witam, borykam się z problemem wymiany waluty. Jestem aspołeczny i nie bardzo uśmiecha mi się wyjście do miasta do kantoru żeby wymienić walutę. Widziałem w internecie jest opcja online. I teraz moje pytanie jest takie czy to bezpieczna metoda ? nigdy jeszcze tak nie wymieniałem kasy a bym chciał spróbować widzę kursy są atrakcyjne lepsze niż w moim banku. Ale nie wiem jak to się odbywa i czy mnie nie oszukają ktoś kiedyś korzystał ?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kantor - wymiana waluty
Polecam walutomat, ale są też inne kantory online. Kursy i prowizje są mniej więcej na równym poziomie. Jest bezpiecznie.
Kursy bankowe bardzo łatwo przebić, więc tutaj nic dziwnego
W praktyce to działa tak, że firma pośrednicząca w walutach (kantor online) ma konta w prawie wszystkich polskich bankach. Przelewasz kasę z rachunku walutowego na ich konto, w kantorze wymieniasz walutę, a potem możesz zlecić wypłatę np. na swoje konto złotówkowe.
Tym sposobem można "przemielić" kasę przy korzystnym kursie nie wychodząc z domu w jakieś 15 minut.
Kursy bankowe bardzo łatwo przebić, więc tutaj nic dziwnego

W praktyce to działa tak, że firma pośrednicząca w walutach (kantor online) ma konta w prawie wszystkich polskich bankach. Przelewasz kasę z rachunku walutowego na ich konto, w kantorze wymieniasz walutę, a potem możesz zlecić wypłatę np. na swoje konto złotówkowe.
Tym sposobem można "przemielić" kasę przy korzystnym kursie nie wychodząc z domu w jakieś 15 minut.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Kantor - wymiana waluty
Specjalnie się rejestrowałeś na forum muzycznym żeby założyć wątek o kantorach online?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kantor - wymiana waluty
Zobaczymy. Jeśli do oryginalnego wpisu dojdą linki do serwisów to będzie wiadomo o co chodzi 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum