Także tego...obejrzyjcie i dajcie znać co myślicie. Dla mnie całkiem ok.
Mnie się ten serial podobał. Czekam na drugi sezonMawis pisze: ↑28 sty 2024, 22:21Ja książki nie czytałem wiec trudno mi sie odnieść. Jeżeli oczekujemy adaptacji 1:1 to byc moze ci co czytali czuli sie zawiedzeni i stad te krytyczne opinie. Jednak dla tych co nie czytali juz niekoniecznie jest to punkt odniesienia. Poza tym jak to adaptacja - nie jest dokładnym odwzorowaniem tekstu. Mimo tego co piszesz nie oceniałbym tego serialu az tak źle. Ale to jest tylko moje zdanie.
Ja tez czekam. Rzadko ogladam Szyca ale tu jest ok, nie ma tu tej swojej maniery: nie wiem jak to okreslic? Cwaniaczka?daru0105 pisze: ↑30 sty 2024, 15:49Mnie się ten serial podobał. Czekam na drugi sezonMawis pisze: ↑28 sty 2024, 22:21Ja książki nie czytałem wiec trudno mi sie odnieść. Jeżeli oczekujemy adaptacji 1:1 to byc moze ci co czytali czuli sie zawiedzeni i stad te krytyczne opinie. Jednak dla tych co nie czytali juz niekoniecznie jest to punkt odniesienia. Poza tym jak to adaptacja - nie jest dokładnym odwzorowaniem tekstu. Mimo tego co piszesz nie oceniałbym tego serialu az tak źle. Ale to jest tylko moje zdanie.
Chociaż Szyca nie lubię z ostatnich filmów
Myślę, ze to dobry aktor, ale brał durne role w komedyjkach, albo jakieś nie pasujące do niego. Podobał mi się w trzech sezonach OficerMawis pisze: ↑30 sty 2024, 16:42Ja tez czekam. Rzadko ogladam Szyca ale tu jest ok, nie ma tu tej swojej maniery: nie wiem jak to okreslic? Cwaniaczka?daru0105 pisze: ↑30 sty 2024, 15:49Mnie się ten serial podobał. Czekam na drugi sezonMawis pisze: ↑28 sty 2024, 22:21Ja książki nie czytałem wiec trudno mi sie odnieść. Jeżeli oczekujemy adaptacji 1:1 to byc moze ci co czytali czuli sie zawiedzeni i stad te krytyczne opinie. Jednak dla tych co nie czytali juz niekoniecznie jest to punkt odniesienia. Poza tym jak to adaptacja - nie jest dokładnym odwzorowaniem tekstu. Mimo tego co piszesz nie oceniałbym tego serialu az tak źle. Ale to jest tylko moje zdanie.
Chociaż Szyca nie lubię z ostatnich filmów
O! I to jest dobry trop zeby sobie przypomniec bo ogladalem chyba tylko pierwszy...
O ciekawe, musze podejrzec