To teraz trzeba poczekac na winylkaeenneell pisze:Podobał
Ostatnio oglądałem...
-
Darek
Ostatnio oglądałem...
-
piotrekzpoznania
Ostatnio oglądałem...
W ramach weekendowego remanentu podrzucę dwa filmy z wątkami "winylowymi". Jeśli któryś z nich by już omawiany to przepraszam
Pierwszy to Ghost World. Już sam fakt że głównym bohaterem jest kolekcjoner winyli powinien obudzić Państwa zainteresowanie. W role tą wcielił się Steve Buscemi więc nie w kij dmuchał jak to mówią. Poza tym pooglądać ładne aktorki zawsze warto ( Scarlett Johansson i Thora Birch), a po seansie wielu za Thore Birch dało by się pokoroić. Film spokojny, kolorowy, zabawny i uroczy ... polecam!
Druga propozycja to taki jakby trochę musical. Tytuł polski Bikiniarze, a film jest produkcji rosyjskiej. Osoby podchodzące do kinematografii rosyjskiej jak przysłowiowy pies do jeża pragnę uspokoić - Bikiniarze to solidne kino muzyczne z całą masą dobrej muzyki, zajmująca fabułą i prezentacją piratowania winyli na ... zdjęciach rentgenowskich. Żeby nie psuć zabawy nic więcej nie powiem.
Pozdrawiam i udanego tygodnia życzę!
Pierwszy to Ghost World. Już sam fakt że głównym bohaterem jest kolekcjoner winyli powinien obudzić Państwa zainteresowanie. W role tą wcielił się Steve Buscemi więc nie w kij dmuchał jak to mówią. Poza tym pooglądać ładne aktorki zawsze warto ( Scarlett Johansson i Thora Birch), a po seansie wielu za Thore Birch dało by się pokoroić. Film spokojny, kolorowy, zabawny i uroczy ... polecam!
Druga propozycja to taki jakby trochę musical. Tytuł polski Bikiniarze, a film jest produkcji rosyjskiej. Osoby podchodzące do kinematografii rosyjskiej jak przysłowiowy pies do jeża pragnę uspokoić - Bikiniarze to solidne kino muzyczne z całą masą dobrej muzyki, zajmująca fabułą i prezentacją piratowania winyli na ... zdjęciach rentgenowskich. Żeby nie psuć zabawy nic więcej nie powiem.
Pozdrawiam i udanego tygodnia życzę!
>>Hity bity i haj fity<<, decybele, ilumeny Kryśki, Ele i Karmeny
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Ostatnio oglądałem...
Właśnie skończyłem Czas Honoru polski serial wojenny. Świetny, jak ktoś jeszcze nie widział to polecam, dostępny np. z IPLA.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- TJ61
Ostatnio oglądałem...
Również polecam, ciepłe kino. Imprezkę winylowców każdy powinien zobaczyćpiotrekzpoznania pisze:Pierwszy to Ghost World. Już sam fakt że głównym bohaterem jest kolekcjoner winyli powinien obudzić Państwa zainteresowanie. W role tą wcielił się Steve Buscemi więc nie w kij dmuchał jak to mówią. Poza tym pooglądać ładne aktorki zawsze warto ( Scarlett Johansson i Thora Birch), a po seansie wielu za Thore Birch dało by się pokoroić. Film spokojny, kolorowy, zabawny i uroczy ... polecam!
ten trik z trójkąta
- TJ61
Re: Ostatnio oglądałem...
Rozdział 27.
Ciekawy film, o zabójstwie Lennona. Jak ktoś posiada album "Double fantasy", warto wyciągnąć przed emisją.
Jared Leto jako Mark Chapman - zmiana gabarytów znacząca
Ciekawy film, o zabójstwie Lennona. Jak ktoś posiada album "Double fantasy", warto wyciągnąć przed emisją.
Jared Leto jako Mark Chapman - zmiana gabarytów znacząca
ten trik z trójkąta
- Winters
-
eenneell
Ostatnio oglądałem...
"Cookie's Fortune"
czyli "kto zabił ciotkę Cookie"
Altman rządzi
Piękny kultowy obraz
Czy ktoś może coś powiedziać na temat muzyki
czyli "kto zabił ciotkę Cookie"
Altman rządzi
Czy ktoś może coś powiedziać na temat muzyki
- Kocewicz
- Kontakt:
Ostatnio oglądałem...
Pociągi pod specjalnym nadzorem, 1966. Czeski film z Oscarem, świetny!
Are you Shure?
- vinylpiotrek
-
eenneell
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ostatnio oglądałem...
Słaby?eenneell pisze:"Drogówka"
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum