Poszukuje filmu
Ang. tyt. - Legend of the White Horse
Polski tyt. - Bialy Smok
http://www.filmweb.pl/film/Bia%C5%82y+smok-1986-4171
Interesuje mnie kazdy format. Kaseta, DVD (choc chyba niedostepne), nawet kinowa tasma filmowa
Poszukiwany film
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Poszukiwany film
Chyba bzdura.Wojtek pisze:DVD (choc chyba niedostepne)
Najciemniej pod latarnią

http://allegro.pl/bialy-smok-dvd-nowy-f ... 68746.html
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Re: Poszukiwany film
dziwne ze jest na DVD bo nigdzie nie widzialem wzmianki ze wydano na DVD al fakt na all nie patrzylem. Musze to kupic i jeszcze poszukam orginal na VHS. Na zgnilym zachodzie ten film na VHS jest uznawany za RARE. Fakt dla fanow aktorow co tam grali to jest to gratka. Obsada w tym filmie w porownanu z samym filmem jest rewelacyjnaWojtek pisze:Chyba bzdura.Wojtek pisze:DVD (choc chyba niedostepne)
Najciemniej pod latarnią
http://allegro.pl/bialy-smok-dvd-nowy-f ... 68746.html
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Poszukiwany film
Jak wszystko co obiło się bez echa albo prawie każdy film made in Poland.Darek pisze:Na zgnilym zachodzie ten film na VHS jest uznawany za RARE.
Filmową wersję "Wiedźmina" też można śmiało uznać za rarytas, szczególnie w dobie światowego sukcesu gier komputerowych na bazie tych historii

To szukasz tego na handel, dla chęci obejrzenia czy po prostu dla zbieractwa?

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Re: Poszukiwany film
Ten film akurat nie jest Made in PolandWojtek pisze:Jak wszystko co obiło się bez echa albo prawie każdy film made in Poland.Darek pisze:Na zgnilym zachodzie ten film na VHS jest uznawany za RARE.
Filmową wersję "Wiedźmina" też można śmiało uznać za rarytas, szczególnie w dobie światowego sukcesu gier komputerowych na bazie tych historii
To szukasz tego na handel, dla chęci obejrzenia czy po prostu dla zbieractwa?

Wiedzmina jeszcze nigdy nie widzialem. Kiedys widzialem kilka minut i juz mi wystarczylo.
Blednie podchodzisz ze jak cos kupuje to na handel. Mam bardziej dochodowe zajecie a nizeli jakis handel

Ten film znam bardzo ale to baaaaardzo dobrze i to moze jeszcze malo powiedziane

a tyt. Bialy Smok jest tytulem roboczym tego filmu
aha, odnosnie DVD to na zach. nigdy nie ukazal sie na DVD Byla jedynie wersja VHS
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Poszukiwany film
Naprawdę? Chyba jednak nie bo...Darek pisze:a to co wymieniles to wszystko odpada.
... to mi jednak brzmi jak zbieractwoDarek pisze:a i ja przy okazji umieszcze go sobie w filmotece.

Jeśli z tego co napisałem to "wszystko odpada" to... dlaczego nie wystarczy Tobie wydanie DVD i dalej szukasz VHS?
Różnią się czymś poza nośnikiem?

Może kiedyś się pojawi na alle. Możesz też popytać na forach kinomaniaków (polskich oczywiście).
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Poszukiwany film
Naprawde Dziwne ale prawdziweWojtek pisze:Naprawdę?

Tak orginalnosciaWojtek pisze:Różnią się czymś poza nośnikiem?

Kupujesz sobie cos kiedys dla przyjemnosci ? Mozna to nazwac jak kto woliWojtek pisze:... to mi jednak brzmi jak zbieractwo A kupować film po to by go nie oglądać to też "ma sens"...

bo to nie orginalWojtek pisze:dlaczego nie wystarczy Tobie wydanie DVD i dalej szukasz VHS?