Na Twoim miejscu bym nie kombinował dużo tylko zadzwonił do @Jaculka i z nim pogadał.sk-victor pisze: ↑17 lis 2024, 20:01Wiesz kupując preampa rozumuję podobnie jak gdy kupuje wzmacniacz, kolumny, gramofon, CD itd. Szukam jakiegoś modelu, czytam, czytam, czytam, woda z mózgu, czytam... i w końcu kupuję. Tutaj temat trochę inny, bo preampa idzie wyprodukować nawet samemu i jest większe pole manewru jeżeli chodzi o radosną, niemasową twórczość. Ale trzeba mieć świadomości. Więc nie krzycz "NIE KUMAM, NIE WIERZĘ" tylko oświeć, wytłumacz, podpowiedz od czego zacząć. W końcu nie założyłem wątku pt. huuuuurrra kupiłem Art Dj Pre.Rudinho pisze: ↑17 lis 2024, 19:17Ja to nie kumam... Jest Buphono, preamP, zajebiste klony robi Marek MISSE a Wy chcecie kupować jakiś seryjny szajs... No kurde nie wierzę, że coś sklepowego za circa 5 koła zagra lepiej niż którykolwiek z naszych forumowych produktów. Nie wierzę i już.
Gość jest mega i zapewne stworzy dla Ciebie z MM i na przyszłość z MC bo coś podejrzewam, że przy szukaniu brzmienia tam zawędrujesz i to na początek będzie złoty środek.
Jak będzie mało to sprzedasz i pomyślisz na co wydać kilka czy kilkanaście tysięcy.