Merrickowi chyba chodziło o to jakie częsci i w jakiej ilości aplikuje producent.
Nie o specyfikację techniczą.
Merrickowi chyba chodziło o to jakie częsci i w jakiej ilości aplikuje producent.
O właśnie o te zdjęcia mi chodziło. Można zobaczyć w jakiej technologii jest to zrobione, ile opampów, jakie mniej więcej jest zasilanie.
Myszor pisze:Bo to są zdjęcia marketingowe a nie poglądowe![]()
W sumie dziwię się tej zapobiegliwości niektórych firm.
Chińczyk i tak kupi, rozkręci pałeczkami i zapyta...jak by to potanić
A dlaczego się mają nie pojawiać ? Są punktami odniesienia bu Nudę zna wiele osób.MMarek pisze: Dziwię się trochę wypowiedziom osób, które wyrażają jednoznaczne opinie, a tak naprawdę BLADEGO pojęcia nie mają, jak ten maluch się sprawia. Kompletnie nie rozumiem po co w tym wątku pojawiają się nuda i husaria - zapewne zacne pre (piszę zapewne - bo nie miałem okazji z nimi obcować), mające doskonałe opinie, ale mające także osobne wątki.
Zgadzam się - nudę zna wiele osób. Sporo osób ją także ma, a Ci co mają, mają kompletnie różne urządzenia robione pod własne upodobania, zatem zestawianie ich z produktem masowym, jakim jest, Schiit Mani - moim zdaniem - pozbawione jest sensu. Ale to moje zdanie.
Uważam dokładnie odwrotnie - kto pyta nie błądzi - tyle, że nie znajduję pytań dot. Schiit Mani, a wypowiedzi nt Nudy czy Husarii, o których są dedykowane wątki. ALe może źle czytam....Myszor pisze: Poza tym jeśli uważasz że powinniśmy jedynie przeczytać wypowiedź darmana pokiwać głową i nie zadawać żadnych pytań ani nie wyrażać wątpliwości czy ciekawości...
Ja jestem jego właścicielem. Przykro mi, ale nie będę go rozkręcał.Merrick pisze: Który z kolegów jest właścicielem Schiit Mani?
Jesli za taką uważasz np: IX Symfonię Beethovena - to zapraszam do przeczytania mojej recenzji:
Zdjęć jest od groma w sieci. Wystarczy poszukać.Merrick pisze:Szkoda że nie będzie zdjęć Schiit Mani.