http://allegro.pl/dual-cv-1250-niemieck ... 97497.html
Jestem jak to się mówi "w gorącej wodzie kompany". Czekałem, czekałem aż się nie doczekałem i go kupiłem (DUAL CV-1250)Wojtek pisze:To się pośpieszyłeś... Mogłeś poczekać aż ktoś chociaż się wypowie na ten temat
Zapłaciłem za niego 200 złotych z przesyłką. Chciałem, aby był do DUAL bo mam gramofon DAUAL-a 721 - takie skrzywienie w kierunku kompletowania zestawów w tej samej marce. Nie mam wygórowanych potrzeb słuchowych - "słoń nadepnął mi na ucho" i uważam, że średnia półka sprzętowa mi wystarczyWojtek pisze:Moim zdaniem nie jest to aż taki dobry wybór. Nie sugeruj się trzymaniem jednej marki. Dual nie zasłynął z świetnych wzmacniaczy, co najwyżej średniej klasy w latach '80tych. Cena 250 złotych jest też moim zdaniem dość wygórowana w tym przypadku.
Oczywiście, że ten DUAL-ik mnie oczarowałWojtek pisze:Jednakże rozumiem, że w jakiś sposób oczarował Cię ten lekki sprzęcik?
do mnie idzie podobny bo CV-1150,brakuje mi specyfikacji ale z tyłu różni się od twojego,że ma 2 razy 25W ciągłej mocy (u ciebie 40W) i 2 razy 40W dynamicznej (u ciebie 60W),zupełnie nie wiem o jakich parametrach dobrać kolumny,może coś koledzy doradząwojciech06 pisze:No i kupiłem ten wzmacniacz DUAL CV-1250
Tu masz dane techniczne:zivago pisze:do mnie idzie podobny bo CV-1150,brakuje mi specyfikacji
Tu pisz (pytaj) o kolumnach:zivago pisze:zupełnie nie wiem o jakich parametrach dobrać kolumny,może coś koledzy doradzą co by to ładnie grało pod gramofonema w niedużym(10m2) pokoju...