Mam pytanie odnośnie albumów w temacie. Są dostępne na empik.pl, korci mnie, żeby je kupić, ale... no właśnie. W obu przypadkach recenzje na empik.pl są negatywne - ludzie narzekają na poligrafię i jakość tłoczenia.
Czy ktoś z forumowiczów kupił te wydania i może ewentualnie podzielić się uwagami czy warto/nie warto ich kupować w empiku?
Będę wdzięczny.
O.N.A. "The Best Of" i RHCP "Californication" z empik ??
- ojcie_c
- Gramofon: Technics SL-1200GR
Technics: SL-1200GR +SL-PG42A +ST-610 + RS-BX707 +Onkyo A 8450 +2xJamo C95
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ty myślisz że to jest kwestia empiku?
Jakbyś kupił w merlinie czy allegro to dostałbyś egzemplarz z tej samej partii produkcyjnej 
Co do O.N.A. to nie wiem, ale "Californication" to całkiem znany przypadek lipnego wydania (nie tylko winylowego).

Co do O.N.A. to nie wiem, ale "Californication" to całkiem znany przypadek lipnego wydania (nie tylko winylowego).
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- krzysius1978
- Kontakt:
Re: O.N.A. "The Best Of" i RHCP "Californication" z empik ??
Witam, kup wysyłkowo nawet jeśli EMPIK masz pod samym nosem, przesłuchaj, jeśli będzie coś nie tak masz prawo do odstąpienia od umowy, idziesz, oddajesz, zwracają pieniądze bez najmniejszego problemu.ojcie_c pisze:Mam pytanie odnośnie albumów w temacie. Są dostępne na empik.pl, korci mnie, żeby je kupić, ale... no właśnie. W obu przypadkach recenzje na empik.pl są negatywne - ludzie narzekają na poligrafię i jakość tłoczenia.
Czy ktoś z forumowiczów kupił te wydania i może ewentualnie podzielić się uwagami czy warto/nie warto ich kupować w empiku?
Będę wdzięczny.
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Californication widziałem też kiedyś w Mediamarkt. Nie wiem co za wydanie.
- chudy_b
Mam ONA. Gra normalnie, ale ja audiofilem nie jestem.