nie dosłownie, nie otwartym tekstem - zapytałem o politykę cenową podpierając się zupełnie innym podejściem chociażby w zakresie cen biletów na koncerty.
z innej beczki - empik potwierdził zamówienie.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Wojtek w Gandalfie by złożyć zamówienie musiałem z góry zapłacić.
W empiku opcja płacę przy odbiorze więc spoko.
W empiku zresztą ta pozycja już jest niedostępna do zamówień.
Coś mi tu śmierdzi w kwestii tej polskiej ceny
Prawie połowę niższa niż zagrabaniczna dystrybucja.
Ledwo się to ukazało w PL a już niedostępne
No jestem baaardzo ciekaw finału...
Coś mi tu śmierdzi w kwestii tej polskiej ceny
Prawie połowę niższa niż zagrabaniczna dystrybucja.
Ledwo się to ukazało w PL a już niedostępne
No jestem baaardzo ciekaw finału...
empik wywiązał się szlachetnie, właśnie dostałem informację, że za 1-2 dni w wybranym uprzednio punkcie będę mógł odebrać omawianego wyżej box'a z płytami the rolling stones. za to chłopaki z the rolling stones store nie powiedzieli praktycznie nic - że nie mogą komentować polityki cenowej i nie posiadają wiedzy gdzie są tłoczone zestawy dla różnych krajów.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
empik wywiązał się szlachetnie, właśnie dostałem informację, że za 1-2 dni w wybranym uprzednio punkcie będę mógł odebrać omawianego wyżej box'a z płytami the rolling stones. za to chłopaki z the rolling stones store nie powiedzieli praktycznie nic - że nie mogą komentować polityki cenowej i nie posiadają wiedzy gdzie są tłoczone zestawy dla różnych krajów.
Widać dopasowali się cenowo do naszego kraju To plus. Oby za ceną też szła jakość całości wydania