super płyta, polecam!
THE PRETTY RECKLESS GOING TO HELL
http://www.fan.pl/muzyka/JV2Y4CDU
(chciałem dodać real foto ale nie wiem jak

A czemu nie? Są takie płyty których nigdy za małoWojtek pisze:Pytanie czy pakowanie się w najnowszą reedycję tak popularnej i dostępnej płyty ma w ogóle sens
Wersja US na pewno jest sprzedawana a EU nie jestem pewny ...Wojtek pisze:Ta najnowsza reedycja miała już w ogóle swoją premierę czy dopiero się ukaże?
Wojtek, a wiesz może jaka jest jakość tych tłoczeń?Wojtek pisze:gzvinyl
Bo dobrych tłoczeń jest na pęczki?Regsoft pisze:A czemu nie? Są takie płyty których nigdy za mało
GZVinyl to czeska manufaktura. Różnie bywa z nimi.holy_shit_89 pisze:Wojtek, a wiesz może jaka jest jakość tych tłoczeń?
To dzisiaj rejestracja dźwięku w studio to od razu cyfraWojtek pisze:Ale OK, jak musi być nówka z cyfry to nie będę przekonywał, że da się inaczej.
No tak. Mało kto dzisiaj robi stricte analogowo. Stoją za tym większe koszty. Nawet radiostacje już się tak nie bawią.Obywatel pisze:To dzisiaj rejestracja dźwięku w studio to od razu cyfra![]()
Nie idzie to najpierw na nośnik analogowy?
arturxyz:
A ta fota okładki to w jakiej sprawie?
Ten album koncertowy to jedyny Nightwish, jaki mogę znieść. Niestety, nie było go na LP.ojcie_c pisze: Obczaj koniecznie, co zrobili z "Over The Hills And Far Away" Gary'ego Moore'a i "High Hopes" Pink Floyd, tak dla ciekawostek. Polecam również rewelacyjny koncert "End Of An Era", ostatni z Tarją, masakruje system...
Chyba źle się wyraziłem. Musi być RÓWNIEŻ nówkaWojtek pisze:Ale OK, jak musi być nówka z cyfry to nie będę przekonywał, że da się inaczej.
Jak już wspomniałem...Wojtek pisze:chcesz mieć i starsze i nowe wydania tego samego?
Regsoft pisze:Są takie płyty których nigdy za mało