Zważ słowa.Ukradłem coś komuś?
Promocje
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
-
Re: Promocje
To znaczy?
-
- xyz
- Gramofon: Sony PS X-50
- Kontakt:
Serio? Ty poszkodowanym tej sytuacji?

Prosiłem byś udowodnił, że wszystko było OK.
I jeszcze powiedziała, że przynajmniej raz w tygodniu mają promkę 80% od regularnej ceny preorderów

Mocno przesadzasz.
Zerojedynkowe podejście do tematu oraz brak znajomości działania oprogramowania, ale nie to co piszesz.
-
Dlaczego nie ma sensu? Wiedzy nigdy za wielezbyszek1982 pisze: ↑05 kwie 2021, 13:11Jak nie rozumiesz, to nie ma sensu żebym cokolwiek tłumaczył.

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2021, 13:26 przez Felix1988, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pani z Livro nic nie powiedziała, spokojnie poinstruowała mnie jak sfinalizować transakcję. Nie utwierdziłoby Cię to w przekonaniu, że wszystko jest OK? Mają jakieś procedury, że nie można udzielać takich informacji? Był za to komunikat, że rozmowa jest rejestrowana.
- trafalgar
Jeśli nie dostanę zamówionego towaru ,za który zapłaciłem ,to nie jestem poszkodowany?xyz pisze: ↑05 kwie 2021, 13:16Serio? Ty poszkodowanym tej sytuacji?
Prosiłem byś udowodnił, że wszystko było OK.I jeszcze powiedziała, że przynajmniej raz w tygodniu mają promkę 80% od regularnej ceny preorderów![]()
Mocno przesadzasz.
Zerojedynkowe podejście do tematu oraz brak znajomości działania oprogramowania, ale nie to co piszesz.
- xyz
- Kontakt:
A skąd babka w punkcie obsługi klienta ma wiedzieć, że gdzieś na półce powiesili kartkę ze złą ceną?
Wierzę, że zwróciłeś jej uwagę, że ceny bardzo mocno odbiegają od normy. Ba wierzę, że zna się na tym tak samo mocno jak Ty i mogliście na ten temat porozmawiać na równym poziomie.
Dodatkowo rozważ skalę przedsięwzięcia. Może być tak, że te kilka tysięcy zamówień rozłożonych na parę dni to niezauważalna dla nikogo ilość.
Stąd wychwycenie trwało.
- xyz
- Kontakt:
W jaki sposób? Ucierpiałeś psychicznie, bo już oczami wyobraźni widziałeś jak igła wpada w rowek nowej płyty i odebrana została Tobie przyjemność?

Nie mogłeś obracać pieniędzmi przez kilka dni?
To policz odsetki ustawowe i zobacz jaka to to będzie kwota

-
Owszem, wspomniałem, że chcę skorzystać z tej promocji. Może faktycznie ta babka nie miała pojęcia o całej sytuacji?
Nie będę też ukrywał, że mam bardzo mizerne pojęcie o funkcjonowaniu takich sklepów, systemów sprzedażowych, etc. Wydaje mi się jednak dziwne, że nikt tego nie monitoruje na bieżąco, bo to przecież biznes, a technika bywa zawodna.
Nie będę też ukrywał, że mam bardzo mizerne pojęcie o funkcjonowaniu takich sklepów, systemów sprzedażowych, etc. Wydaje mi się jednak dziwne, że nikt tego nie monitoruje na bieżąco, bo to przecież biznes, a technika bywa zawodna.
- trafalgar
Nie widzę najmniejszego sensu aby udzielać odpowiedzi na Twe pytania,skoro moje do Ciebie pozostają bez odpowiedzi.
Poza tym nie czytasz ze zrozumieniem,co utrudnia dysputę z Tobą.
- Fl3t05
- Gramofon: mam
-
- Gramofon: Sony PS-X50
kielicha walnijcie na rozluźnienie , święta są nie ma się co kłócić.
płyty jak dojdą to super.
a jak nie to trudno.
płyty jak dojdą to super.
a jak nie to trudno.
Sony PS-X50
lampa EL34 by Misse, Yaqin MS-30L, Ugoda
Preamp PeeCeeBee
pre MaCaBRiaa
Philips CD 350 (mod by Martynka) Beogram CD 7000
DAC Topping D50S l1541gold dac (mod by Martynka)
Kolumny DIY
lampa EL34 by Misse, Yaqin MS-30L, Ugoda
Preamp PeeCeeBee
pre MaCaBRiaa
Philips CD 350 (mod by Martynka) Beogram CD 7000
DAC Topping D50S l1541gold dac (mod by Martynka)
Kolumny DIY
- carmen
- Gramofon: JVC QL-A7
- xyz
- Kontakt:
Spytałeś czy jesteś poszkodowany, wg mnie nie

Odwrając kota ogonem, kilka tysięcy zamówień (porównując numer zamówienia Felixa z moim) przy tej różnicy w cenie może zniszczyć ten interes (choć dalej nie wiem jak duży jest

szkopuł w tym, że technologia jest OK, a winnym człowiek który źle wklepał Sam też zamówiłem "kilka" płyt, ale na zasadzie "najwyżej się uda"

i nie sprawdził co wklepał

Po markecie też nikt nie lata i nie sprawdza na bieżąco cen i ułożenia towaru na półkach, czy zgodny z wymogami umownymi.
I dlatego twierdzę, że jeśli mają olej w głowie, a na pewno mają doświadczenie takich sytuacji, jak już ktoś pisał to nie 1szy raz, powołają się na błąd systemu na rozbicie wszelkich roszczeń i tylko to miałem na myśli.
Sam też zamówiłem "kilka" płyt, ale na zasadzie "najwyżej się uda"