Zakupy płytowe (temat ogólny)
-
Re: Zakupy płytowe (temat ogólny)
.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2016, 12:07 przez blackholesun, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ja swoją R.E.M też kupiłem w MM za 44 zł i jest spoko.Mam z tej "stodoły" jeszcze kilka płyt i nie narzekam .Jedyny zwrot jaki zrobiłem to Picture Discl .Od tamtej pory nawet nie tknę tego "ścierwa 

-
A teraz pytanie z innej beczki .Posiadam dwie pierwsze płyty Dire Straits wydania Vertigo UK. Brzmią rewelacyjnie. Przymierzam się do ich trzeciej płyty "Making Movies' Jest to też Vertigo ale Scandinavia .Jak oceniacie te tłoczenia ?
Re: Zakupy płytowe (temat ogólny)
Widzisz ty nie kupisz juz picture disc a ja szukam kilka plyt wydanych na pd. Zalezy jak plyta jest wydana na pd. Dostalem niedawno 2 pd Queen ( pirackie ) i chcialbym aby wszystkie tak gralyRobertson pisze:Ja swoją R.E.M też kupiłem w MM za 44 zł i jest spoko.Mam z tej "stodoły" jeszcze kilka płyt i nie narzekam .Jedyny zwrot jaki zrobiłem to Picture Discl .Od tamtej pory nawet nie tknę tego "ścierwa

-
Ja miałem Rage Against The Machine i Motorhead . Niestey ...wkurzał mnie ten szum ( prawie jak szorowanie) Wiadomo jak chłopaki zaczeli łoić to wszystko było ok ! Ale w przerwach między utworami ...masacra
Jak oceniasz skandynawskie tłoczenia ?

Jak oceniasz skandynawskie tłoczenia ?
Czy ja wiemRobertson pisze:Jak oceniasz skandynawskie tłoczenia ?

Niestety pd maja to do siebie ze tak graja. Tez tego nie lubie, wole je oprawic

-
Poproszę o podpowiedż szacowne grono ...co za label i jaki kraj wydania ? Dzięki

- Tyrystor
- Gramofon: SL-1410mk2
Beggars Banquet, UK
Zestaw L1: Technics SL-1410mk2 + Shure M95HE + Denon PMA-777 + Telefunken TLX
Zestaw L2: Aiwa AD-F810 + Nakamichi OMS-2E + JVC AX-555 + Canton GLE40
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Poczytaj wątek zbiorczy o wydaniach/tłoczeniach.Robertson pisze:Jak oceniasz skandynawskie tłoczenia ?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Dzięki ...faktycznie było tam trochę o scandynawskich tłoczeniach. Raczej w samych superlatywach. Ja już kupiłem .Vertigo Scandynawia a dokładniej Oslo
Stan faktycznie EX i chodzi super.Ryzyko było bardzo znikome 15 zł i odbiór osobisty w W-wie 

-
Wycena oferty na allegro
Wydaje mi sie, że to odpowiedni dział, jak nie to proszę o wskazówkę, gdzie takie pytania zadawać.
Czy ta cena za ten album w takim wydaniu i stanie wydaje Wam się sensowna czy raczej nie?
http://allegro.pl/pink-floyd-meddle-har ... 11569.html
W takiej samej cenie była płyta "Momentary Lapse of Reason", też 1 wydanie UK i stan idealny. Ja założyłem sobie do 150 zł za te albumy, ale może się mylę i trzeba dać więcej? Interesuje mnie to tym bardziej, że rzeczony sprzedawca ma sporo ciekawych albumów w stanie jak nowe pierwsze wydania. Ale ceny też ma konkretne.
Czy ta cena za ten album w takim wydaniu i stanie wydaje Wam się sensowna czy raczej nie?
W takiej samej cenie była płyta "Momentary Lapse of Reason", też 1 wydanie UK i stan idealny. Ja założyłem sobie do 150 zł za te albumy, ale może się mylę i trzeba dać więcej? Interesuje mnie to tym bardziej, że rzeczony sprzedawca ma sporo ciekawych albumów w stanie jak nowe pierwsze wydania. Ale ceny też ma konkretne.
Re: Wycena oferty na allegro
Moim zadaniem cena mocno przesadzona zreszta jak wiekszosc plyt sprzedawanych na tym portalu aukcyjnym. Porownaj sobie ceny z innymi np. ebay.co.uk /de / fr czy nawet comdrifter pisze:Wydaje mi sie, że to odpowiedni dział, jak nie to proszę o wskazówkę, gdzie takie pytania zadawać.
- Tyrystor
- Gramofon: SL-1410mk2
Wycena oferty na allegro
Portal portalem, przede wszystkim ten sprzedawca zazwyczaj zawyża ceny.Moim zadaniem cena mocno przesadzona zreszta jak wiekszosc plyt sprzedawanych na tym portalu aukcyjnym
Zestaw L1: Technics SL-1410mk2 + Shure M95HE + Denon PMA-777 + Telefunken TLX
-
Re: Wycena oferty na allegro
OK, więc ceny nie są jakieś okazyjne, tak też myślałem.
A jak ze stanem płyt, czy też je zawyża? Miał ktoś może okazję to ocenić?
Bo z opisu wyglądają na dobrą inwestycję (1 wydanie UK, stan jak nowe), a w takich przypadkach warto czasem zapłacić więcej.
A jak ze stanem płyt, czy też je zawyża? Miał ktoś może okazję to ocenić?
Bo z opisu wyglądają na dobrą inwestycję (1 wydanie UK, stan jak nowe), a w takich przypadkach warto czasem zapłacić więcej.