Chore ceny płyt na Allegro/eBay
- vinylpiotrek
-
- Cyberbob
- Gramofon: Thorens TD160
Re: Chore ceny płyt na Allegro/eBay
Thorens TD160, AudioTechnica AT150MLX, JVC A-X9, Pioneer HPM40 / Dual 1229, AudioTechnica AT440MLa, Pioneer SA-8800, B&W DM302
- zoombie
Sądzę, że w ten sposób chcą zwrócić na siebie uwagę po to, aby zerknąć na ich inne aukcje. Innego wyjaśnienia nie znajduję, no chyba, że dla jaj.
A może to są ręcznie malowane dzieła sztuki, które za kilkadziesiąt lat osiągną ceny rzędu milinów $$?
A może to są ręcznie malowane dzieła sztuki, które za kilkadziesiąt lat osiągną ceny rzędu milinów $$?
- Roc-Raida
Ojjj ceny na allegro w ciągu 2 lat (jeżeli chodzi o rap) to masakra ....
polskie albumy to jest przegięcie ... poniżej 100 zł to tylko nowe wydania (za 3 miechy) będą droższe o 50 zł z drugiej ręki.
A jeżeli chodzi o amerykańskie LP's to za standardy płaci się jak za białe kruki ... poryło ich.
Jeszcze 2-3 lata temu kupowałem co jakiś czas "na licytacjach" nie poprzez kup teraz dobre płyty, a teraz ...
poj***** ich
polskie albumy to jest przegięcie ... poniżej 100 zł to tylko nowe wydania (za 3 miechy) będą droższe o 50 zł z drugiej ręki.
A jeżeli chodzi o amerykańskie LP's to za standardy płaci się jak za białe kruki ... poryło ich.
Jeszcze 2-3 lata temu kupowałem co jakiś czas "na licytacjach" nie poprzez kup teraz dobre płyty, a teraz ...
poj***** ich
"It's the Funk coming at cha
so don't let the crossover catch ya.
Boy stay real"
Erick Sermon
so don't let the crossover catch ya.
Boy stay real"
Erick Sermon
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Czyli ot tak sobie tej kwoty nie wymyślili, bo mają jakiś celUntil now. Because “The Forever Family”, a rock band with two reality TV shows starring Shirley Jones in development from Las Vegas Nevada, needs to raise $1,000,000 to purchase a very special very destroyed and very infamous house to renovate and shoot another pilot, they are offering their greatest and most prized possession up for auction: Their priceless set of Screen Gem Records.

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
tu chodzi wylacznie o cene a nie celWojtek pisze:Czyli ot tak sobie tej kwoty nie wymyślili, bo mają jakiś celUntil now. Because “The Forever Family”, a rock band with two reality TV shows starring Shirley Jones in development from Las Vegas Nevada, needs to raise $1,000,000 to purchase a very special very destroyed and very infamous house to renovate and shoot another pilot, they are offering their greatest and most prized possession up for auction: Their priceless set of Screen Gem Records.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Wiesz Darek, jak wystawia się coś by zebrać pieniądze np. na cele charytatywne, to nawet głupia piłka czy gitara z jednym podpisem może kosztować milion. O to w tym chodzi, że ciężko wtedy rozmawiać o faktycznej materialnej wartości przedmiotu.
Nie wiem czy im się uda w ten sposób, ale kombinują

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Oferty mieli ale pewnie zbyt niskie. Szczytny cel i starac sie trzeba wszedzie wiec i to jest dobre. Wszystko zalezy od ludziWojtek pisze:Wiesz Darek, jak wystawia się coś by zebrać pieniądze np. na cele charytatywne, to nawet głupia piłka czy gitara z jednym podpisem może kosztować milion. O to w tym chodzi, że ciężko wtedy rozmawiać o faktycznej materialnej wartości przedmiotu.
-
Jesli to sa orginalne podpisy i plyta naprawde byla wydana przez Fan Club ( bo tak to rozumiem ) to cena wcale nie bedzie zbyt wysoka. Biorac pod uwage ilosc fanow jaka jest tej grupy oraz ceny, dostepnosc i popularnosc plyt
-
a nie jest to jakaś okładka zastępcza po prostu? trochę dżemu już w życiu widziałem, ale takiej okładki jeszcze nie... co do autentyczności podpisów - wątek wiele razy na forum poruszany - bez badania grafologicznego nigdy nie mamy pewności, chyba że sami zebraliśmy...
-
Już wiem! okładka przypadkowa jest, oryginalna została zagubiona, a autografy zdobyte w czasach studenckich osobiście przez sprzedającego
-