w Żabce, nie czytasz ze zrozumieniem
temat ma być wydzielony podobno na "Rotele w Żabce i inne zakupy płyciarzy".
Bedo jajca jak Warner rzuci coś do GS`ów i dawnych 'Społem'.
Ty złośliwy jesteś Wiesz ? To chyba przez chroniczny katar....
Na allegro musiałem kupić, bo tutaj nikt nie zniża się do tak słabo grających wzmacniaczy...
W biedrze tylko parę płyt wziąłem - wiesz, stylowe podkładki pod kwiaty
@Dark - Darek, a Ty mi smaka na dobre piwo narobiłeś ... i musiałem się smakiem obejść bo nie było...
Hej. czy ktoś z was pokusił się na zakup płyt w w/w dyskoncie ? Postanowiłem zaryzykować i kupiłem Jazz... Niestety się rozczarowałem. Muzyka brzmiała jak kiepskie MP3. Owszem, na płycie znajdują się stare utwory, ale wiecie jak gra MP3 o bitracie 64 kb/s ? Cały elektroniczny świergot był słyszalny. Na szczęści udało mi się zwrócić płytę...
arkadychemik pisze:Hej. czy ktoś z was pokusił się na zakup płyt w w/w dyskoncie ? Postanowiłem zaryzykować i kupiłem Jazz... Niestety się rozczarowałem. Muzyka brzmiała jak kiepskie MP3. Owszem, na płycie znajdują się stare utwory, ale wiecie jak gra MP3 o bitracie 64 kb/s ? Cały elektroniczny świergot był słyszalny. Na szczęści udało mi się zwrócić płytę...
Musisz w takim razie patefon zamienić na dobry gramofon
Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
Płyty z Lidla niestety nie umywają się do tych z Biedronki. Zaledwie rzuciłem okiem na płyty z niemieckiego dyskontu, a już wiedziałem, że nie są wiele warte.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
darkman pisze: W sklepie, który nie ma Tuborga po 0.99pln płyty nie mogą być dobre.
c.b.d.o.
Serio był Tuborg po 0.99zł ? widziałem, że ludzie tutaj o tym piszą ale nie spodziewałem się, że taka cena Niestety z alkoholami w biedrze jestem na bakier bo w obu biedronkach, w których bywam nie ma alkoholu
Jest: Technics SL-5300 // Dual CV-1400 // Canton GLX-100 Były: ITT HiFi 8012, Pioneer SPL-40, Pro-Ject Debut III DC Esprit, Kenwood KA-3700