Knopfler, Gladiator, Adams i Florence już moje i to wszystko w cenie 130zl

Moga być 4 winyle bo system rozpoznaje kody kreskowe A kazda pkyta ma inny kod...tuczi77 pisze: ↑24 kwie 2020, 23:53Chyba niepotrzebnie, bo czytam na oficjalnym profilu Biedronki, że to mają być 4 różne produkty (w komentarzach)
https://www.facebook.com/12910388876004 ... 336494527/
EDIT: Z kolei w innym miejscu piszą, że po prostu 4 różne, czyli że każda płyta inna. Sam jestem ciekawy jak to będzie, chociaż nie skorzystam. Trzymam kciuki![]()
W takim przypadku ja bym się długo nie zastanawiał:robertbrzezinski pisze: ↑24 kwie 2020, 21:45Dire Straits uwielbiam tylko pytanie jaka jakość tych winyli bo różnie piszą w internetach![]()
Mimo że nie jest wydanie MFSL to osobiście do żadnej nie mam uwag, a wszystkie płyty DS mam z biedry.RCOM2180 pisze: ↑25 kwie 2020, 06:13W takim przypadku ja bym się długo nie zastanawiał:robertbrzezinski pisze: ↑24 kwie 2020, 21:45Dire Straits uwielbiam tylko pytanie jaka jakość tych winyli bo różnie piszą w internetach![]()
viewtopic.php?f=28&t=9246
Dzięki
Niestety nie miałem okazji.RCOM2180 pisze: ↑25 kwie 2020, 09:35A słyszałeś jakąś płytę DS od nich? Pytam, bo ja akurat fanem DS nie jestem (wystarcza mi radio i internet - od czasu do czasu), ale gdybym był to jednak starałbym się kupić wydania najlepiej brzmiące, a opinie na forum są jednoznaczne. Można mieć dobre, ale skoro są lepsze?![]()
Zgadzam się w 100% tylko pamiętaj że nie każdego stać na wydanie 300 zł.za płytę,wiadomo że ona zagra super w stosunku do tej za 50 zł. ale jakby nie było jest nowa i muzyka z niej popłynie a co do płyt najlepiej brzmiących znam kilku fanów czarnego krążka którzy owszem posiadają takie płyty tylko że one są za drogie żeby je słuchać no i można je niechcący uszkodzić - z wyrazami szacunku
https://www.biedronka.pl/pl/biale-noce
No i właśnie przez takie nawiedzone podejście wiele osób patrzy z ukosa na fanów czarnych płyt. Płyty są po to żeby je kupować w rozsądnej cenie i słuchać. Nie muszą też brzmieć idealnie. To nie są relikwie!cichymen 63 pisze: ↑25 kwie 2020, 13:08one są za drogie żeby je słuchać no i można je niechcący uszkodzić