Zapowiedzi plytowe
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- darkman
- Kontakt:
Re: Zapowiedzi plytowe
Taaa, no mam. Parple przyśli, normalnie jak te chipsy z reklamy. Dziś 25 lipca, a zamawiałem. . hoho, jak tylko dostałem cynk od Bartka = "brać Parple =1stop must have stop nowy girarzysta wymiata stop" ..
No to w te pędy zamówiłem i czekam..
ale looz bo wiziąłem na portalu co się zareklamował "18h u ciebie", no dobra sobie pomyślałem, szybko będzie .. no bo czeka się słabo, wiadomo bo to Parple. A to H dopłacę te 3 zeta za szybkość i spox.
No nic czekam.
Uum, następny dzień - gówno.
No to czekam, bo ja tam wytrwały jestem.. wiadomo komuna na karku i niechlubnej sławy PRL, to umiem.
To czekam. Nie?!
I czekam..
Zaraz Q już trzeci dzień czekam.
No co tam nie takie rozczarowania się w życiu już miało. Sobie pomyślałem, że ta zgrabna dupa co rozwoziła do paczkomatu może chora czy coś. No nic czekam dalej. Się bede denerowwał na darmo, a to Parple i biała okładka jeszcze mi pożółknie ze zgryzoty, to czekam i palę Q, a to za zdrowe nie jest, no ale nic.. jadę pod ten paczkomat, może kurła pożar był albo co.. okradli, albo wybuch jakiś?
Cztery dni przeszły jak nic, a miało być 18 godzin, sobie myślę mają poślizg sku... ny. Co mi pozostało, czekam.
Najdłuższa paczka nowoczesnej Europy.. wieczorem jest powiadomienie. "Odebrana przez kuriera".. uf.. pomyślałem z westchnieniem i oby wypadku nie mieli, bo szkoda ludzi i mi się znowu przedłuży.. Bart się pyta czy mam już, a ja psia kość nie wiem co odpowiedzieć?
Trochę obiciach.
No nic czekam, no nie powiem, że spokojnie, no trochę ręce drżą, to Gilan przecież. Nowy!
No nic, czekam.
Poziom fqrvienia rośnie. Zaraz do nich napiszę i zbluzgam.
5 dzień wstałem rano, raniusienko.. znaczy obudziłą mnie pielgrzymka, znaczy muza jakaś nawet pomyślałem, ten główny kawałek mi się śnił z Gilana co go w radio katują, ale nie! To nie ta muza.. choć nagłośnienie powiem Wam, prawie jak Parple na bootlegu.
Paczę, paczę na telefon. Kurła! Jest!
Wsiadam na rower i ... wio do paczkomatu.. zara, zara, słyszę jeszcze w sipialni, to żonka oko otworzyła i "co się tak drze za oknem chórem jakby"?, a ja Parple przyśli. To jadę!
Chleb kup i makaron! Bo widzę gorączkę masz już aniołku ty mój poParplany.
To ja: ale przecież dieta, pieczywa nie jemy i makaronu! No co Ty?
- Kup mówię. Nie szkodzi, to dla Twojego zdrowia, bo się rozbijesz Se gębę o ten paczkomat z pośpiechu i już gorączkę podniecenia masz jak zwykle.
- Ja : Daj spokój to Parple!
- Ona: Daruś weś se gramofon na bagażnik!
..te baby, one są faktycznie jakieś inne
Well.. zajeżdzam, faktycznie tej fajnej dupci nie ma, jest jakiś młodziak chudy ja szczapa i jeszcze rozkłada. Ja po Parpli mówię, dzień dobry. Co tak Q długo? Pan tu nowy? A ta pani? Co? Ładna taka.
A bo koleżanka rzuciła robotę i poszła na kasę drive do MCDonalda, bo paczkery słabo płacą i szkoda życia.
Aha mówię i dobra otwieram zdalnie = jest! JEST! Biorę.. rozgryzam taśmę klejącą, szarpię tekturę, biel okładki oślepia, zniewala, kręci mi się w głowie, przysiadam.
Gość: Panie co Panu jest? Wezwać pogotowie?
Ja: Nic to nic, nic.
Gość: Pewnie ważna przesyłka?
Ja: Jak nie wiem co!!
Dom. A nie, nie słucham. Pierwsze co robię, to fota i sms do Bartka = jest!
Potem szybka decyzja na który gramofon dać, cholera mogłem brać dwa egz., to bym na obu zakręcił, no nic coś poradzimy.
Pyk płyta cyk, para w dym.. sms: no wiadomo od kogo "na 45 nie zapomnij". Puszczam.
Jołłł ekstaza. Ian! Ian! Do mego domu zawitał Bóg hard rocka! Się dzieje.
No to w te pędy zamówiłem i czekam..
ale looz bo wiziąłem na portalu co się zareklamował "18h u ciebie", no dobra sobie pomyślałem, szybko będzie .. no bo czeka się słabo, wiadomo bo to Parple. A to H dopłacę te 3 zeta za szybkość i spox.
No nic czekam.
Uum, następny dzień - gówno.
No to czekam, bo ja tam wytrwały jestem.. wiadomo komuna na karku i niechlubnej sławy PRL, to umiem.
To czekam. Nie?!
I czekam..
Zaraz Q już trzeci dzień czekam.
No co tam nie takie rozczarowania się w życiu już miało. Sobie pomyślałem, że ta zgrabna dupa co rozwoziła do paczkomatu może chora czy coś. No nic czekam dalej. Się bede denerowwał na darmo, a to Parple i biała okładka jeszcze mi pożółknie ze zgryzoty, to czekam i palę Q, a to za zdrowe nie jest, no ale nic.. jadę pod ten paczkomat, może kurła pożar był albo co.. okradli, albo wybuch jakiś?
Cztery dni przeszły jak nic, a miało być 18 godzin, sobie myślę mają poślizg sku... ny. Co mi pozostało, czekam.
Najdłuższa paczka nowoczesnej Europy.. wieczorem jest powiadomienie. "Odebrana przez kuriera".. uf.. pomyślałem z westchnieniem i oby wypadku nie mieli, bo szkoda ludzi i mi się znowu przedłuży.. Bart się pyta czy mam już, a ja psia kość nie wiem co odpowiedzieć?
Trochę obiciach.
No nic czekam, no nie powiem, że spokojnie, no trochę ręce drżą, to Gilan przecież. Nowy!
No nic, czekam.
Poziom fqrvienia rośnie. Zaraz do nich napiszę i zbluzgam.
5 dzień wstałem rano, raniusienko.. znaczy obudziłą mnie pielgrzymka, znaczy muza jakaś nawet pomyślałem, ten główny kawałek mi się śnił z Gilana co go w radio katują, ale nie! To nie ta muza.. choć nagłośnienie powiem Wam, prawie jak Parple na bootlegu.
Paczę, paczę na telefon. Kurła! Jest!
Wsiadam na rower i ... wio do paczkomatu.. zara, zara, słyszę jeszcze w sipialni, to żonka oko otworzyła i "co się tak drze za oknem chórem jakby"?, a ja Parple przyśli. To jadę!
Chleb kup i makaron! Bo widzę gorączkę masz już aniołku ty mój poParplany.
To ja: ale przecież dieta, pieczywa nie jemy i makaronu! No co Ty?
- Kup mówię. Nie szkodzi, to dla Twojego zdrowia, bo się rozbijesz Se gębę o ten paczkomat z pośpiechu i już gorączkę podniecenia masz jak zwykle.
- Ja : Daj spokój to Parple!
- Ona: Daruś weś se gramofon na bagażnik!
..te baby, one są faktycznie jakieś inne

Well.. zajeżdzam, faktycznie tej fajnej dupci nie ma, jest jakiś młodziak chudy ja szczapa i jeszcze rozkłada. Ja po Parpli mówię, dzień dobry. Co tak Q długo? Pan tu nowy? A ta pani? Co? Ładna taka.
A bo koleżanka rzuciła robotę i poszła na kasę drive do MCDonalda, bo paczkery słabo płacą i szkoda życia.
Aha mówię i dobra otwieram zdalnie = jest! JEST! Biorę.. rozgryzam taśmę klejącą, szarpię tekturę, biel okładki oślepia, zniewala, kręci mi się w głowie, przysiadam.
Gość: Panie co Panu jest? Wezwać pogotowie?
Ja: Nic to nic, nic.
Gość: Pewnie ważna przesyłka?
Ja: Jak nie wiem co!!
Dom. A nie, nie słucham. Pierwsze co robię, to fota i sms do Bartka = jest!

Potem szybka decyzja na który gramofon dać, cholera mogłem brać dwa egz., to bym na obu zakręcił, no nic coś poradzimy.
Pyk płyta cyk, para w dym.. sms: no wiadomo od kogo "na 45 nie zapomnij". Puszczam.
Jołłł ekstaza. Ian! Ian! Do mego domu zawitał Bóg hard rocka! Się dzieje.
- cobra
- Gramofon: PS-T15, GS464

Sony PS-T15, Benz Micro Silver / Empire 4000 / Z-4s, PreamP THT, Denon DRA-F109 / lampa SE, STX F-200n
- SimonTemplar
-
- Gramofon: Micro Seiki DD-7
No i namówił... 

Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
- Charwel
- Gramofon: Pioneer PL-70
- kukiz 30
Ło Panie nieźle
. Dobrze że zakończenie po myśli, bo czytając czekałem na niezłą dramę
. Ciśnienie wróciło do normy
.

Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
już nie wysyłam żadnych sms'ów, czułem się przez chwilę współwinny niemal

SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- darkman
- Kontakt:
Bart i słusznie! Ktoś musi być winny
Najbardziej to mi szkoda tej laski od paczkomatów, taka zgrabna pupeczka była i zawsze pogadałem, no bo wiadomo.
No nic czekamy na nowe tytuły w zapowiedziach.

No nic czekamy na nowe tytuły w zapowiedziach.
- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Panie Boże zabrałeś mi możliwości zabierz i chęci

Opis rewelka.
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-analog]
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
- daru0105
Miła i piękna obsługa to podstawa.
Żal na sercu i nie chce się przychodzić jak tego już brakuje
Moja żona w handlu 30 lat i zawsze stara się być usmiechnięta i miła dla kilenta. Ale ona prowadzi swój biznes. Więc się stara

Udowodnione naukowo, że klient wtedy wraca

Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Dark, a żona to tu sie nie loguje, nie?

JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- darkman
- Kontakt:
-
KNŻ - NA ŻYWO ALE W STUDIO

https://sprecords.pl/strona-glowna/1277 ... 92024.html
KNŻ - NA ŻYWO ALE W STUDIO [2LP] LIM. ED. PICTURE VINYL
KNŻ - NA ŻYWO ALE W STUDIO [2LP] LIM. ED. CLEAR RED VINYL
KNŻ - NA ŻYWO ALE W STUDIO [2LP] LIM. ED. CLEAR VINYL
PREORDER DO DNIA: 18.09.2024

https://sprecords.pl/strona-glowna/1277 ... 92024.html
KNŻ - NA ŻYWO ALE W STUDIO [2LP] LIM. ED. PICTURE VINYL
KNŻ - NA ŻYWO ALE W STUDIO [2LP] LIM. ED. CLEAR RED VINYL
KNŻ - NA ŻYWO ALE W STUDIO [2LP] LIM. ED. CLEAR VINYL
PREORDER DO DNIA: 18.09.2024
-
- Gramofon: Micro Seiki DD-7
Dzięki Ci dobry człowieku! Czekam na wznowienia Kultów i Kazików i wygląda na to, że kiedyś się doczekam
Edit: tylko ten picture disc... Chyba clear winyl trzeba brać?
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II