Obiektywnie, bo sam nie jestem zainteresowany box_Dirasami przy obecnym stanie posiadania. Mam za to odlot na boxy Beatlesów ostatnio

Ciekawe, dzięki za znalezisko.
Bywa różnie, ale zawsze można dopytać czy cena pre jest fixed. Ostatnie a na jakie trafiłem to Dirasy z MoFi (nadal nie wyszły, a już zdrożały). Ta oferta, którą Marek.s wyszukał to już bardzo atrakcyjna. W tej sytuacji się zastanawiam czy to nie jest już to o co chodzi właśnie. Teraz to się zastanawiam czy jednak może chciećWojtek pisze: ↑20 wrz 2023, 21:05Ciekawe, dzięki za znalezisko.
Czyli jednak niektórzy sobie dokładają wysokie marże przy preorderze.
No chyba że nie możemy traktować firmę poważnie i robimy zamówienie, a oni później napiszą "hejka sory proszę dopłacić bo jednak wyszło drożej, bo to preorder wie Pani"![]()
No wiesz co, teraz czas byś ty zrobił prezent żonie. Myślę że by się ucieszyła z nowego boxa DS
Żona prezent dostała (stratna nie była)
To ją na pewno przekona.Już sie cieszę, że będę miał ten box.
Też swojej powiedziałem, ale sobie przypomniała, że mi obiecała ten Box Floydów co TY masz i cały misterny plan jeb.. znaczy spalił na panewce. wolę Folydów, by to osrało! .. nie można mieć wszystkiego, no trudno