Od dzisiaj do środy włącznie w biedronce jest wyprzedaż artykułów przemysłowych, przy zakupie 3szt jest -50% na wszystkie i wchodzą winyle. W sklepach obecnie są winyle z grudniowej oferty: https://www.biedronka.pl/pl/plyty-winylowe-18-12
Normalne ceny: 59,90zł, 74,90zł, 99,00zł, także po -50% bardzo atrakcyjne się robią
Zakupiłem 3 płyty za niecałe 105zł
Kto pierwszy ten lepszy EABS Discipline Of Sun Ra na winylu, płyta już dawno niedostępna, była w grudniu do kupienia na bandcampie zespołu, mieli 10 sztuk z rynku brytyjskiego, wtedy nie zdążyłem, na alllegro została jeszcze jedna
Tak, tak, ten w lustrze to niestety Ja! Dzięki Marcin ależ mi to wchodzi, mam też oryginalną płytę Sun Ra Arkestra DII. także teges.. może jeszcze inny sprzedawca ma jeśli ktoś zdecydowany?
Od dzisiaj do środy włącznie w biedronce jest wyprzedaż artykułów przemysłowych, przy zakupie 3szt jest -50% na wszystkie i wchodzą winyle. W sklepach obecnie są winyle z grudniowej oferty: https://www.biedronka.pl/pl/plyty-winylowe-18-12
Normalne ceny: 59,90zł, 74,90zł, 99,00zł, także po -50% bardzo atrakcyjne się robią
Zakupiłem 3 płyty za niecałe 105zł
Dziękuję za informację! Właśnie wróciłem z trzema pod pachą!;)
Miles Davis Greatest Hits za 62 zilo, na winylowni jest po 118 zł. Wydanie Sony. Jak ktoś lubi takie składanki to jak znalazł. Ja zanabyłem razem z tym Barronem i Hadenem bo żona w końcu pozwoliła
Na cokolwiek od Ciebie tak na prawdę, bo tak jakby rzuciłeś parę mocnych rzeczy w temacie, a potem tak jakby głowa w piasek.
Fajnie by było zobaczyć na filmiku te trefne koszyki. Ku przestrodze dla innych.
Na cokolwiek od Ciebie tak na prawdę, bo tak jakby rzuciłeś parę mocnych rzeczy w temacie, a potem tak jakby głowa w piasek.
Fajnie by było zobaczyć na filmiku te trefne koszyki. Ku przestrodze dla innych.
Jak jesteś ciekaw to zapraszam do siebie.
Technics Sl1210 m5g- Denon Dl103, AT vm 95EN , Lehmann Decade ,Creek 50A, Dali Helicon 300mk2
Technics Sl1000c - Denon Dl 103, Lehmann BC SE2, Musical Fidelity M6 si, Triangle Antal EZ