Bynajmniej. Właśnie o to chodzi by nie szczypało w oczy. Zatem o podkreślanie, że wzmiankowane wytwórnie to zło.BLACKY131313 pisze: ↑21 paź 2022, 16:56Chodzi konkretnie o żółtą Alhambrę WAX-a, wydaną parę dni temu.
Nie chodzi o to co kto myśli o DOL, DOXY, Jazz Wax and WaxTime record labels.
Nie wspieram w jakikolwiek sposób tych "ZŁYCH" tylko zadaję pytanie, a otrzymuję komentarze z "profesjonalnego" forum, cokolwiek TO znaczy.darkman pisze: ↑27 paź 2022, 18:44Bynajmniej. Właśnie o to chodzi by nie szczypało w oczy. Zatem o podkreślanie, że wzmiankowane wytwórnie to zło.BLACKY131313 pisze: ↑21 paź 2022, 16:56Chodzi konkretnie o żółtą Alhambrę WAX-a, wydaną parę dni temu.
Nie chodzi o to co kto myśli o DOL, DOXY, Jazz Wax and WaxTime record labels.
ZŁO konieczne, bo zbierać każdy może co mu się tam podoba. Rzecz w tym by nie fetyszyzować tego rodzaju produkcji, zwłaszcza na profesjonalnym forum winylowym.
Piętnuję zatem owe pseudo wydawnictwa z żalem i bez satysfakcji, choć ZDECYDOWANIE.
Oni właśnie mogliby błędnie odebrać próby nadawania pozytywnych cech płytom, których one nie posiadają. Dotyczy to również wzmiankowanych wytwórni wymienionych w powyższych postach.
Pirat czy nie pirat, ważne że jest muzykaBLACKY131313 pisze: ↑28 paź 2022, 10:02Tak się nie stanie, bo Ci "amatorzy" to miłośnicy piratów słuchanych na boomboxach.
Poczytaj na profesjonalnym forum to się dowiesz jakie tu amatorstwo.
ŻEBY BYŁO JASNEFelini Wąsik pisze: ↑28 paź 2022, 15:27A np. miniwieża to też produkt niskiej jakości? Mam jedną Philipsa, jest lepsza nawet od boomboxa![]()
i nie rozwijajmy tematu sprzętu boomboxowatego, czyli co nim jest, a co nie jest.BLACKY131313 pisze: ↑29 paź 2022, 22:19ŻEBY BYŁO JASNEFelini Wąsik pisze: ↑28 paź 2022, 15:27A np. miniwieża to też produkt niskiej jakości? Mam jedną Philipsa, jest lepsza nawet od boomboxa![]()
to dla mnie boombox jest:
To stwierdzenie zaprzecza Twojej tezie o PROFESJONALNYM forum, jakim Ci sie wydaje WINYL.NET być.Felini Wąsik pisze: ↑28 paź 2022, 14:57Pirat czy nie pirat, ważne że jest muzykaBLACKY131313 pisze: ↑28 paź 2022, 10:02Tak się nie stanie, bo Ci "amatorzy" to miłośnicy piratów słuchanych na boomboxach.
Poczytaj na profesjonalnym forum to się dowiesz jakie tu amatorstwo.![]()
to po co tracisz tu czas i zdrowie?BLACKY131313 pisze: ↑29 paź 2022, 22:28To stwierdzenie zaprzecza Twojej tezie o PROFESJONALNYM forum, jakim Ci sie wydaje WINYL.NET być.
Dokładnie, mi tam się podoba to forum i jest tu dużo profesjonalistów którzy się znają na sprzęciebms01pl pisze: ↑30 paź 2022, 07:22to po co tracisz tu czas i zdrowie?BLACKY131313 pisze: ↑29 paź 2022, 22:28To stwierdzenie zaprzecza Twojej tezie o PROFESJONALNYM forum, jakim Ci sie wydaje WINYL.NET być.
Akurat o tym decyduje admin czy założyciel tematu, kolejny na forum zwolenniku trybu oznajmującego
BLACKY131313 pisze: ↑28 paź 2022, 10:02Tak się nie stanie, bo Ci "amatorzy" to miłośnicy piratów słuchanych na boomboxach.
Poczytaj na profesjonalnym forum to się dowiesz jakie tu amatorstwo.
- moim pierwszym własnym "radiomagnetofonem" była maja2 unitry, którą dostałem w roku 1979 mając 7 lat i się tego nie wypieram, natomiast pierwszy własny, gramofon dostałem z rok później i był to WG902 artur unitry i się tego nie wstydzę i dodam, że miałem zaszczyt sam wybrać te sprzęty w sklepieFelini Wąsik pisze: ↑28 paź 2022, 15:27A np. miniwieża to też produkt niskiej jakości? Mam jedną Philipsa, jest lepsza nawet od boomboxa