W Otwocku, w Galerii Kupieckiej.

Najgorsze jest to, że ja nie znam niektórych płyt DP - m.in. Now What!?
Mam tą składankę 3xCD z wyborem z dyskografii więc zanim odpalę Whoosh! to przesłucham te 3xCD.
W Otwocku, w Galerii Kupieckiej.
Odłóż na chwilę winyl i odpal YTube. Dla mnie fajna płyta. Ludzie generalnie są zapatrzeni w stereotyp Deep Purple z czasów składu Mark II, ale kto myśli w szerszym horyzoncie, przesłuchał uważnie całą dyskografię DP - naprawdę doceni te ostatnie trzy płyty Purpli. Słabsze czy lepsze albumy - zawsze spójne pod kątem marki budowanej przez lata. To jest Zespół, jakich naprawdę mało.
Pamiętam jak pierwszy raz włączyłem InFinite - co jak co ale Airey ma to coś. Pierwszy kawałek jest naprawdę mocny. No i te solo Aireya. Cud jak w Burn! (którego na początku nie lubiłem - ale solo zawsze szanowałem)koscidogitary pisze: ↑25 sie 2020, 21:24Odłóż na chwilę winyl i odpal YTube. Dla mnie fajna płyta. Ludzie generalnie są zapatrzeni w stereotyp Deep Purple z czasów składu Mark II, ale kto myśli w szerszym horyzoncie, przesłuchał uważnie całą dyskografię DP - naprawdę doceni te ostatnie trzy płyty Purpli. Słabsze czy lepsze albumy - zawsze spójne pod kątem marki budowanej przez lata. To jest Zespół, jakich naprawdę mało.
Tak, zajebista płyta!
Gdybym nie miał ich wszystkich to pewnie bym wziął. Pani Sade jest warta każdej złotówkituczi77 pisze: ↑02 wrz 2020, 20:24SADE - This Far
Complete Discography Vinyl Box Set
https://pitchfork.com/news/sade-announc ... yl-box-set
Minimum 130 funtów + wysyłka
Z drugiej strony remaster 6 płyt w AR pewnie swoje kosztuje![]()
W pełni się zgadzam. Niestety wyprułem się na wkładkę, więc będę musiał poczekać na Mikołaja albo Gwiazdkę:P
no obserwuje własnie, byłem w Krakowie na koncercie, to i trzeba płytę kupić:) poszukam na pl.piotrjazz pisze: ↑04 wrz 2020, 14:25Roger Waters "US+THEM" 9 pazdziernika.
Bylem w kinie i nie moge sie doczekac.
Tu pelna informacja z porownarka cenowa
https://www.superdeluxeedition.com/news ... l-formats/