O widzisz! Ten mały na telefon mam gdzieś w szufladzie. Po ten duży pojadę do Ikea jak będę w połowie grudnia w Krakowie. Nareszcie mam uzasadniony cel wizyty
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Ja już należę do klubów: Tenisowy, Masoński, Antyklerykalny, Odrzuconych, Ośmiogwiazdkowy, no i teraz TDM.
Jestem też w Zdradzieckich Mordach, Wykształciuchach i Świniopasanych.
to ja jeszcze do słoików, lemingów, warsiawiaków, korpozjebów i tych "od sprzętu zachodniego, którzy noszą nos wysoko" - i co? zatkało Dareczku?
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
No trochę zazdroszczę. Wiem, że to z powodu posiadania czarnego Dolphy u Ciebie taka frustracja. Ale co tam mandarynkowy zawrót głowy - zwykła elita! Bartku nikt nie jest doskonały.
Poza tym zawsze możesz swojego czarnucha wystawić na aukcję i kupić normalne, klasyczne wydanie w kolorze tangerine.
jak ochłonę po promocjach to może przygarnę tego tendżerina - wszak "dwójeczka do liczba boża" jak mawiał Kokeszko do Jadźki... może mi przejdzie ta frustracja a dziś dojechał zapomniany album Trane'a, wznowienie Stańki "music for K", w czwartek spodziewam się zaś anonsowanej tu "Oh Baby" i chyba mało znanego pana bluesmana Coco Montoyi (ale na CD). i to pewnie do świąt (ewentualnie) tyle będzie...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Ale odradzam bo jak okładka nie jest już dość sztywna to się kładzie przez brak podparcia. Wiem bo mam.
Ja też odradzam drewienko, bo niszczy okładki z czasem. Polecam takie cudo z Ikea: https://www.ikea.com/pl/pl/p/moejlighet ... -00434277/ - co prawda nie jest "wintyż drewno", ale sprawdza się idealnie i jeszcze słuchawki można skitrać za okładką