Szacun za Steven’a - to świetny album - a to przecież soundtrack do gry

Szacun za Steven’a - to świetny album - a to przecież soundtrack do gry
Też mam niestety trochę negatywnych doświadczeń z empik.com.jpablo pisze: ↑11 gru 2021, 14:52Kupiłem w Empiku płytę LM LIndemann taką o:
Problem w tym, że jedna z płyt miała taką nierówność, która co obrót powodowała że igła prawie, że podskakiwała do góry (aż nie wiem czy się nie uszkodziła, ale chyba nie).
Druga sprawa, album składa się z dwóch płyt, a okazało się, że obie płyty są identyczne! Brak płyty pierwszej, są dwie drugie...
Pojechałem do Empiku, złożyłem reklamacje, czekałem chyba jakieś 10 dni na rozpatrzenie. Rozpatrzenie pozytywne mam przyjechać i dostane nowy album.
Przyjechałem dostałem, wracam do domu.
Skazy jak poprzednio, że płyta krzywa, nie ma, ale znowu dwie takie same. To samo co poprzednio brak płyty pierwszej...
Nosz k....a!!!
Jeśli z Discogs nie masz rejestrowanej opcji to sobie daruj. Kilka do mnie nie dotarło i skutecznie się wyleczyłem. Lepiej dopłacić parę groszy i mieć pewność, że dotrze. Z USA może jeszcze dojść cło i podatek i wtedy całość bardziej się opłaci w pozostałych miejscach.abo pisze: ↑06 sty 2022, 22:49Potrzebuję sobie zamówić jeden album dwupłytowy i mam takie opcje:
- Discogs. Wysyłka z USA, paradoksalnie wychodzi najtaniej. Na pewno przesyłka nierejestrowana w tej kwocie. Gość ma 3 te same albumy, wszystkie są nowe a okładkI mają NM-Trochę się dygam, kiedyś listonosz nie wrzucił awizo do skrzynki a babka na poczcie przeoczyła moje nazwisko w zeszycie, paczka zaginęła na dobre.
- Dodax... Trochę drożej. Poczekać to ja mogę, ale nie chcę pogniecionych okładek.
- Merchbar. Same negatywne opinie![]()
- Amazon. Album jest dostępny bezpośrednio u nich. Opcja wysyłki do paczkomatu, tylko kur.. wychodzi 100zl drożej niż od gościa z discogs. Za jeden album dwupłytowy...
Niewątpliwa okazja do przy*ebania głową w ścianę![]()