Tylko, że koszt wysyłki do Polski to 60 funtów - trochę nieporozumienie. Pisałem do tego sklepu czy mogli by wysłać do Polski za jakąś rozsądniejszą opłatą ale cisza... Wysyłka w UK za darmo.
Wychodzi za sztukę 1.05 pln lub nieco więcej bez porto. Sądzisz, że będą lepsze niż to co oferują winyle? Chyba je widziałem w Holandii - poszukaj na portalach beneluxowych - tu na pewno przesyłka będzie tańsza.
Pytam z ciekawości, bo cały czas szukam dobrych i tanich. Do tej pory jak na moje wymagania i know how nic nie przebiło ecri/70 z winyli. Z tym, że nie kupuję mniej niż 200 jednorazowo.
No OK, Klinowaty, przeczytałem. nie trafiłem na partię MoFi brudzącą. Ciekawe jak Blispx? Ja sobie
dość chwalę MoFi jako bdb. do AS mam stosunek ambiwalentny, ale akurat w tym wątku piszą chłopaki, których znam i cenię w większości.
No i ta "Poli Raksy twarz" w tej masce hokejowej, też coś napisał.. rodzina?
No co mi tam, tanie są te koperty niby w sumie, mogę się też zrujnować na próbę. Pewnie fajne.
Ciekawe ile waży taka paczka 100szt. solo tzn ile to LP wagowo?
Air Freight: £60.00, widzę że te duże podwyżki przesyłek z UKeja to jednak nie fejk, zostaje tylko poprosić kogoś aby to ci przywiózł ew korzystać z jakiegoś brokera tam
Co do Mofi to także nie trafiłem, może dlatego że biorę bezpośrednio w Chicago, ale trafiłem na jedną paczkę x50 przymałych, uciekałem z Sales tax i brałem poprzez Amazon od kogoś tam
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
darkman pisze: No i ta "Poli Raksy twarz" w tej masce hokejowej, też coś napisał.. rodzina?
Daleka
blispx pisze: Co do Mofi to także nie trafiłem, może dlatego że biorę bezpośrednio w Chicago, ale trafiłem na jedną paczkę x50 przymałych, uciekałem z Sales tax i brałem poprzez Amazon od kogoś tam
No ja mam bezpośrednio od MoFi i nie narzekam. Po prostu te przycięte rogi mnie kręcą
Jest odpowiedź od sklepu: "Sorry I have amended the shipping to reflect the true cost. It is now £30. The white polylined paper will be back in stock hopefully in the second week of April."
Robi się ciekawiej Darkman byłbyś chętny? Tylko że dopiero w połowie kwietnia będą dostępne...
Tak, dokładnie te kupuję: http://winyle.pl/okladki-na-plyty/5792- ... 00szt.html
i w takim wariancie, nieco taniej nawet wychodzi.
Stosuję je do swoich płyt i do tych, które daję do wątków giełdowych, a takie typowe własne półkowniki, to daję w MoFi i te zaklejane US co Paweł też kupuje / klej na kopercie, a nie na skrzydełku, choć nigdy nie pamiętam jak się nazywają .
Do tych 70/200 już się przyzwyczaiłem i są spoko (dobry deal cena/jakość). Testowaliśmy zresztą z Olszą różne wersje i gramatury. Brałem też swego czasu takie całkiem grube/białe clear i są doskonałe, ale aż za grube do niektórych kopert.
(Olsza zrobił takie zestawienie tego co było brane pod uwagę i jest tam punktacja orientacyjna - daje to dość pojecie co jest co i dlaczego?)
Te, które wypatrzyłeś, to na pewno bardzo fajne i z pewnością je kupię w przyszłości by sobie wyrobić zdanie.