Płyty z wytwórni "Night of the Vinyl Dead"
-
Interesuje mnie czy ktoś ma jakiekolwiek wydawnictwo z tej wytwórni?
http://www.nightofthevinyldead.com/releases/catalog.htm
Jesli tak, to bardzo prosze o opinię - jakość wydania okładki i jakość tłoczenia. Nie spodziewam się cudów, ale chciałbym kupić jedną płytę z tej wytwórni. Niestety tylko z wtórnego rynku - jest trudna do zdobycia i przez to nie jest tania. Dlatego nie chciałbym zaliczyć miny.
Pozdr,
Cezi
http://www.nightofthevinyldead.com/releases/catalog.htm
Jesli tak, to bardzo prosze o opinię - jakość wydania okładki i jakość tłoczenia. Nie spodziewam się cudów, ale chciałbym kupić jedną płytę z tej wytwórni. Niestety tylko z wtórnego rynku - jest trudna do zdobycia i przez to nie jest tania. Dlatego nie chciałbym zaliczyć miny.
Pozdr,
Cezi
- dfd
Z tej wytwórni mam Danzig - 777 I Luciferi, wydane jak dla mnie super. Dwunasto stronicowy booklet, inner sleeve z tekstami, plakat na grubym kartonie, wszystko wydrukowane na super jakości papierze. Sam krążek brzmi bardzo dobrze.
W planach mam zakup płyt Clawfinger i D.R.I z NOTLD. Wiem też,że wydane elegancko są przez nich płyty Ministry;))
W planach mam zakup płyt Clawfinger i D.R.I z NOTLD. Wiem też,że wydane elegancko są przez nich płyty Ministry;))
-
Miałem w planach kupno płyty DIO - Magica, ale po prostu nie stać mnie. Ale może tez sobie kupię D.R.I. - Full Speed Ahead
Cezi
Cezi
- kebabożerca
A gdzie można te płyty kupić? Co bym nie kliknął w sekcji Catalog to wyskakuje 404.
Aj du not baj dys rekord, it is skraczt.
-
Re: Płyty z wytwórni "Night of the Vinyl Dead"
Raczej tylko z drugiej ręki. Rzadko który nakład przekraczał 500 sztuk.
Cezi
Cezi
-
Kupiłem D.R.I. na ebay.de za 20 EURO. Nowy egzemplarz. Myślę że to bardzo dobra cena. Jak przyjdzie, dam znać jak gra.
Cezi
Cezi
- dfd
-
- dfd
-
Właśnie odebrałem D.R.I. Jestem po pierwszym przesłuchaniu. Płyta bardzo ładnie wydana, jakość nagrania w moim odczuciu bardzo dobra. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Edycja limitowana, nr 295/350. Biorąc pod uwagę cene płyty, jestem bardzo zadowolony. No i to w końcu muzyka mojej młodości, chociaż jak dla mnie Full Speed Ahead to jedna ze słabszych płyt D.R.I.
Cezi
Cezi
- dfd
Muszę się zgodzić,że to najsłabsza płyta ale i tak trzeba ją w dyskografii mieć:)