Maciek, rozwaliłeś system .. napisz jeszcze coś fajnego bo mi bardzo poprawiłeś humor.
Do usług Właśnie tak myślałem ze ten nie umyty szop wyłazi gdzieś na out z tego woodsa i wiedziałem ze gdzies dzwoni ale to on po prostu przydzwonił w ten gryf od gitary co w tym lesie leżał i taki oszołomiony wylazł z tego lasu w Oregonie bo kompletnie zdezorientowany był...
ten nie umyty szop wyłazi gdzieś na out z tego woodsa i wiedziałem ze gdzies dzwoni ale to on po prostu przydzwonił w ten gryf od gitary co w tym lesie leżał i taki oszołomiony wylazł z tego lasu w Oregonie bo kompletnie zdezorientowany był...
ten nie umyty szop wyłazi gdzieś na out z tego woodsa i wiedziałem ze gdzies dzwoni ale to on po prostu przydzwonił w ten gryf od gitary co w tym lesie leżał i taki oszołomiony wylazł z tego lasu w Oregonie bo kompletnie zdezorientowany był...
Tradyszyn - wykonawca, tytuł albumu /? pseeee , a... to jeszcze rok wydania 1st Press, wprowadźmy trochę waloru edu do tych naszych rozważań bo album zacny!
Wychodzi na to, że to jest
Yes – Tales From Topographic Oceans
W Discogs twierdzą, że z 1973 roku.
Tales from Topographic Oceans is the sixth studio album by Yes, released Friday December 7, 1973 in the UK and January 9, 1974 in the USA, on Atlantic Records.
Technics SL-5300 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > Canton Quinto 520
Sony PS-X60 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > AudioPro Avanto FS20 My Discogs
Tales from Topographic Oceans is the sixth studio album by Yes, released Friday December 7, 1973 in the UK and January 9, 1974 in the USA, on Atlantic Records.
Technics SL-5300 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > Canton Quinto 520
Sony PS-X60 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > AudioPro Avanto FS20 My Discogs
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Pewnien nie jazzowy wykonawca (choć w pewnym okresie swojej kariery nagrał trochę muzyki fusion) zaczerpnął tytuł swojej płyty od tytułu pewnego utworu Johna Coltraine, umieszczjąc jednocześnie swoją wesją tego utworu na tejże płycie.
Co to za wykonawca i jaki jest tytuł płyty.
Powinno być łatwo.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
"Ta płyta to prawdziwy, najlepszy Santana. To najbardziej jazzowy Santana i najbardziej rockowy John McLaughlin. To jedna z tych płyt, których nie wypada nie mieć na półce. "
Nic tylko się zgodzić!
Natomiast jesli idzie o sam tytuł, to również Sanatana, ale
Carlos Santana & Buddy Miles – Live!. Materiał z Love Devotion Surrender.