W sam raz na dobranoc

Przesłuchałem go sobie ostatnio i mimo że bardzo lubię Yes to ten akurat album jakoś mi się nie spodobał.rajaz pisze:Na słuchawy przygotowałem jeszcze jeden, mój ukochany, album YES:
Murzynek daje radę, dobre wydanie.A u mnie dzisiaj Fredek:Regsoft pisze:Michael Jackson - Thriller (EU 2009)
Ja mam godzinę luzu - wyszła do kościołaDziadek pisze:U mnie dzis spokojnie (zona w domu)
Kate Bush - The Kick Inside
Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie:starypierdziel pisze:Przymierzam się do tej Kate.Jak jest zrealizowane, to wydanie??
Mysle ze juz przesluchales(godz napisania posta) i jestes zadowolony. Moja opinia taka sama jak blackholesunastarypierdziel pisze:Ja mam godzinę luzu - wyszła do kościołaDziadek pisze:U mnie dzis spokojnie (zona w domu)
Kate Bush - The Kick Inside![]()
Przymierzam się do tej Kate.Jak jest zrealizowane, to wydanie??
Dodam ze mam jeszcze niemieckie i holenderskie wydanie i tez graja wysmienicieblackholesun pisze:Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie:starypierdziel pisze:Przymierzam się do tej Kate.Jak jest zrealizowane, to wydanie??
Mam wydanie angielskie - bardzo polecam - jedna z najlepszych realizacji jakie mam. Bardzo analogowy dźwięk, świetnie się słucha.
Jeśli będziesz kupował wydanie angielskie, raczej nie kupuj reedycji Fame.