Ja patrzę na ipadzie i obrazki są ok.
Logowanie też mnie wybija. To fakt.
W Chrome teżTarkus pisze:Nie wkręca Cię, naprawdę niektóre zdjęcia w postach na forum wyświetlają się odwrócone (przynajmniej w Firefoxie).
Tym bardziej osobliwe jest to, że jako użytkownik Firefoxa nie mogę potwierdzić tych rewelacji.Tarkus pisze:Nie wkręca Cię, naprawdę niektóre zdjęcia w postach na forum wyświetlają się odwrócone (przynajmniej w Firefoxie). Ale, co ciekawe, kiedy powiększyć je kliknięciem, powiększona wersja wyświetla się prawidłowo. To jedna z dwóch zauważonych przeze mnie osobliwości tego forum.
Już wczoraj przed północą to zauważyłem ...blackholesun pisze: czemu dziś obrazki hostowane na winyl.net po powiększeniu wczytują się z prędkością roku '95
W jakich to czasach przyszło nam żyć!!!wolfrl pisze:Myszor, Twój iPad Air, na podstawie danych z żyroskopu, zapisuje w EXIFie zdjęcia orientację, w jakiej zostało ono zrobione (i nie tylko orientację).
Jezu, nie mów że podaje czy na redtube wchodziłemwolfrl pisze: zapisuje w EXIFie zdjęcia orientację, w jakiej zostało ono zrobione (i nie tylko orientację)
Aż tak to nie, ale np. wspomina o okolicach ulicy Rymarskiej we WrocławiuMyszor pisze:Jezu, nie mów że podaje czy na redtube wchodziłem