Henry_L pisze:A to niespodzianka bo u mnie widać, ciekawe z czego to wynika?
Zazwyczaj z tego, że wstawiasz obrazek z innego serwera, który ma wyłączone hotlinkowanie, a u Ciebie po prostu zapisał się w plikach tymczasowych
Ja ostatnio kupiłem reedycję "Cała jesteś w skowronkach" Skaldów, to już druga współczesna reedycja Muzy, którą mam i muszę przyznać, że te tłoczenia doskonale się bronią w porównaniu do oryginalnych wydawnictw Muzy z tamtych lat. Nie mam co prawda możliwości porównać akurat tej płyty z oryginałem, bo też znalezienie takiego w zadowalającym (mnie) stanie jest sztuką, ale generalnie gra pięknie. Czasami mam przy współczesnych reedycjach wrażenie (może trochę też psychologiczne), że faktycznie nie brzmi to tak dobrze jak w teorii powinno i nawet przy okazji jednej płyty udało mi się znaleźć potwierdzenie nabywając oryginalne wydanie sprzed lat. Ale tutaj nic takiego nie miało miejsca, tak więc polecam te winylowe reedycje Muzy.
I poza tym kilka płyt na Allegro, w tym rewelacyjny "The Stranger" Billy'ego Joela, którego do tej pory miałem jedynie na CD oraz kolejny do kolekcji Glen Campbell, tym razem z "By the Time I Get to Phoenix".