Na razie poszukiwanego Milesa za #75 i 24 postage na pewno sobie u nich nie kupię
Darku to nie ta co chciałeś kupić.
Ta to jest to szatańskie wydanie na 45rpm
Twoja powinna być tak jak Herbie po 55 euro, gdyby była na stanie.
A ta wychodzi z przesyłką £85 , mnie ròwno rok temu kosztowała £75.
Mam na myśli to , że albumy na 45rpm pojedynczo są jeszcze w akceptowalnej cenie, mniej więcej jak w sklepach w UK
Jednak, aż tak fajnie nie ma - ciekawe dlaczego do Polski sporo drożej
Bo my jesteśmy państwem kolonialnym
No niestety nie dlatego i nie dlatego ,że Niemcy są wrogiem
Taka sama cena jest do UK, więc kolejny raz mit o wyjątkowości Polski upadł
No tak, ale UK jest teraz poza unią, a podobno ta unia to jest jakiś wspólny organizm, gdzie wszyscy są równi?
A Niemcy to nasz bezpośredni, najbliższy z możliwych sąsiad, który nie jest wrogiem, to powinno być chyba najtaniej jak to tylko możliwe?
Ani do nas nie trzeba płynąć okrętem, ani tunelem, ani samolotem. Tysiące wygodnych dróg prowadzi do Polski.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2022, 10:05 przez Szelak, łącznie zmieniany 1 raz.
No tak, ale UK jest teraz poza unią, a podobno ta unia to jest jakiś wspólny organizm, gdzie wszyscy są równi?
A Niemcy to nasz bezpośredni, najbliższy z możliwych sąsiad, który nie jest wrogiem, to powinno być chyba najtaniej jak to tylko możliwe?
Michael wybrał najszybszą formę przesyłki i padło na UPS i do tego stała cena , niezależnie od ilości 9 w Niemczch i 24 w Europie.
Sprawdziłem z ciekawości cenę wysylki
z Acoustic Sounds i wychodzi do Polski ok 98 euro
a do UK 53 euro.
Myślę, że przy zamawianiu z Polski to jest bardzo dobra oferta, do UK wychodzi podobnie. Na plus to jest płatność paypalem.
Dziękuję. No tak, jakoś to wygląda. Ja widzę, że jednak często najtaniej jest kupić w jakimś polskim sklepie, bo wychodzi, że mają jakby bez tych opłat shipingowych, tyle tylko, że trzeba mieć szczęście i trafić na to co interesuje.
Myślę, że przy zamawianiu z Polski to jest bardzo dobra oferta, do UK wychodzi podobnie. Na plus to jest płatność paypalem.
Mój #2! Nadal nie mogę wyjść z podziwu jakie piękne są te wydawnictwa Ich pięknu dorównuje tylko ich cena
A poza tym brzmi fantastyczne! No i jestem zszokowany ich cichoscia odtwarzania, normalnie płyną na talerzu, żadnych szumów, coś niesamowitego!